Головна Новини Політика внутрішня політика Комаровський розповів, чому так і не став депутатом від «Слуги народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, чому так і не став депутатом від «Слуги народу»

Комаровський розповів, що Зеленський кликав його у депутати

29 жовтня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Найвідоміший педіатр країни Євген Комаровський зізнався, що від президента України Володимира Зеленського йому справді надходила пропозиція йти в нардепи одразу після виборів, але на цьому все й закінчилося. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Євген Комаровський розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Комаровський розповів, чому так і не став депутатом від «Слуги народу»

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Що ж до спілкування з президентом, то Євген Комаровський відповів, що він не підтримує зв'язок із Володимиром Зеленським. Бачить президента лише по телевізору, як і більшість українців. Комаровський припустив, що в команді президента його бачили виключно тому, що мав впізнаваність серед українців.

При цьому Євген Комаровський розповів, що йому надходило багато пропозицій з різних політичних рухів, але скрізь хотіли, щоб він просто постояв поряд, додавав своєю впізнаваністю рейтингу політичним силам. Але нікого не цікавила його думка як лікаря, його погляди на політичні процеси.

За словами Комаровського, у команді Зеленського діяли за таким же принципом. Коли запрошували його, то була потрібна саме впізнаваність, щоб тим самим додати електоральних балів президенту.

Євген Комаровський також зазначив, що він не може навіть уявити собі картину, що він отримує владу та призначає свого найближчого друга керувати СБУ. Це просто неприпустиме.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Євген Комаровський розповів, що має статися, щоб він вирішив піти у політику та почати боротися за владу. Лікар натякнув, що це має бути пов'язане із загрозою його безпеці, а також загрозою безпеці його близьких.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини