Головна Новини Політика внутрішня політика Комаровський: моя позиція – з Путіним розмовляти можна
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський: моя позиція – з Путіним розмовляти можна

Євген Комаровський вважає, що люди пішли на вибори у 2019-му році. щоб проголосувати за мир та діалог

29 листопада 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Шоумен, головний педіатр країни Євген Комаровський заявив, що він не змінив своєї позиції, якої дотримувався раніше, коли заявляв, що припинити ворогувати з Росією можна лише через відкритий діалог. Комаровський зазначив, що має чітку позицію – з Путіним розмовляти можна. Як передає видання "Коментарі", про це він заявив у програмі "Хард із Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

Комаровський: моя позиція – з Путіним розмовляти можна

Євген Комаровський. Фото: ru-rating.com

Євген Комаровський зазначив, що він у дуже хороших дружніх стосунках із відомим журналістом Дмитром Гордоном, але у них діаметрально протилежні погляди щодо цілої низки пунктів. Проте це не заважає їм обговорювати гострі питання та теми шанобливо, без хамства, без наїздів, розуміючи, що за різними поглядами не стоять різні бізнес-інтереси, а стоїть бажання обох досягти добра своїм сім'ям. І треба разом намагатись знайти компроміс, а люди мають спостерігати за дискусією.

"Наприклад, Арсен Петрович має чітку позицію, що з Путіним розмовляти не можна. А я маю чітку позицію, що з ним розмовляти можна. І наше завдання ці позиції привселюдно викласти, а люди оцінять якість аргументів", – зазначив Комаровський.

За його словами, люди пішли на вибори у 2019-му році та проголосували за мирний діалог та відновлення контактів між країнами. Комаровський підкреслив, довгоочікуваний мир всій країні обіцяли, і вся країна у 2019-му році пішла за цей мир голосувати, адже краще говорити, ніж стріляти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Євген Комаровський розповів про ультиматум тим, хто відмовляється вакцинуватися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини