Головна Новини Політика внутрішня політика Колтунович: Порошенко виїхав із країни, дізнавшись про підозру, а Медведчук продовжує боротися із політичним переслідуванням
commentss НОВИНИ Всі новини

Колтунович: Порошенко виїхав із країни, дізнавшись про підозру, а Медведчук продовжує боротися із політичним переслідуванням

Олександр Колтунович вважає, що звинувачення проти Порошенка, як і проти Медведчука, є політичним тиском

2 січня 2022, 22:23
Поділіться публікацією:








Підозра у державній зраді, яка була спрямована колишньому президентові України Петру Порошенку та стосується постачання вугілля з Донбасу у 2014-2015 роках, пов'язана з тими звинуваченнями, які інкримінують і голові політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народному депутату Віктору Медведчуку. Але в ситуації, що склалася, Порошенко виїхав з країни за кордон, а Медведчук бореться з політичним переслідуванням. Про це заявив народний депутат від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Олександр Колтунович в ефірі "Першого Незалежного" .

Колтунович: Порошенко виїхав із країни, дізнавшись про підозру, а Медведчук продовжує боротися із політичним переслідуванням

Фото: прес-служба "Опозиційної платформи – За життя"

"Не хочу оцінювати морально-етичні якості п'ятого президента. Я, наприклад, порівнював із Віктором Медведчуком. Віктор Медведчук сам прийшов, отримав ту підозру, підписався особисто. І все", — наголосив політик.

Колтунович вважає, що коли такі речі відбуваються, люди розуміють реальну ціну того чи іншого державного діяча, як він поводиться у напружених ситуаціях.

На думку нардепа, звинувачення проти Петра Порошенка, як і проти лідера опозиції Віктора Медведчука, є надуманим і є політичним тиском.

"Вони (влада, — ред.) не знаходять нічого розумнішого, як конкурувати з опозиційними партіями. Я нагадаю, що ОПЗЖ — це друга опозиційна фракція в парламенті, а "Європейська солідарність" — третя. Вони конкурують з нами не законами, не поправками, а конкурують такими політичними переслідуваннями. Згадайте ситуацію з Медведчуком. Не могли нічого зробити, нічого не знайшли, ввели надумані санкції щодо фінансування тероризму. До судів зайшли, суди так само не можуть нічого довести, але санкції залишаються. Це ніщо інше, як політичні переслідування", — підсумував Колтунович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фрол

3 січня 2022, 04:27

Оба обвинения являются реальными. Это у психа КОлтуновича не все дома.


Новини