Головна Новини Політика внутрішня політика Коломойський попрощався з 1+1
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський попрощався з 1+1

Відомий бізнесмен Ігор Коломойський більше не входить до складу наглядової ради каналу "1+1"

8 грудня 2021, 17:22
Поділіться публікацією:

Схоже, що тепер ніхто не зможе дорікнути каналу "1+1", що він працює суто на Ігоря Коломойського. Бенефціарний власник каналу "1+1" Ігор Коломойський вийшов зі складу наглядової ради каналу. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на портал "Детектор медіа".

Коломойський попрощався з 1+1

Ігор Коломойський. Фото: журнал Фокус

У повідомленні йдеться, що сьогодні Нацрада з питань теле та радіомовлення переоформила 5 ліцензій ТОВ "ТРК "Студія 1+1". Головні зміни стосувалися того, що бізнесмен Ігор Коломойський перестав фігурувати серед власників відомих "плюсів".

Видання зазначає, у прес-службі "1+1" розповіли, що рішення про вихід із наглядової ради Ігор Коломойський ухвалив ще у травні 2021 року, коли й написав відповідну заяву. У вересні на зборах учасників і було схвалено заяву бізнесмена. Далі все пройшло за процедурою до логічного рішення Нацради з питань теле та радіомовлення.

У ЗМІ також нагадали, що на початку 2021 року Нацрада ретельно перевірила, чи немає порушень у тому, що частина акцій телеканалу належить дружині лідера "ОПЗЖ", нардепа Віктора Медведчука Оксані Марченко. Як виявилося, жодних порушень не було виявлено. Компанія Bolvik Ventures LTD має 24,51% загальної кількості акцій каналу "1+1". Приблизно така сама кількість акцій належала бізнесменові, власнику ФК "Динамо" Ігорю Суркісу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому канадські інвестиції не працюють в Україні та до чого тут бізнесмен Ігор Коломойський. В Україні здійснюється безпрецедентний тиск на канадський бізнес, готовий інвестувати мільйони в нашу економіку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини