Головна Новини Політика внутрішня політика Колишнього нардепа затримали за шахрайство: у чому його звинувачують (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнього нардепа затримали за шахрайство: у чому його звинувачують (ВІДЕО)

Слідство переконане, що Андрій Немировський обманом заволодів 17 тисячами доларів директора підприємства

13 січня 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

В процесі здійсненого процесуального керівництва працівників  Офісу генерального прокурора  був викритий та затриманий  колишній народний обранець  парламенту країни VIII скликання. Він  в цей час отримав  шляхом шахрайства кошти в сумі 17 тис. доларів.

Колишнього нардепа затримали за шахрайство: у чому його звинувачують (ВІДЕО)

Йому зачитали підозру на вулиці (фото gp.gov.ua)

Про це інформують представники  пресслужби Офісу генерального прокурора.

Представники УНІАН, посилаючись на інформацію джерела в правоохоронному відомстві, стверджують, що це — екснардеп Андрій Немировський, що з 12 квітня 2016 року перебував у фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

За інформацією представників слідства, екснардеп сьогодні рахується, як  позаштатний  радник т.в.о. голови Державної екологічної інспекції України. В цій якості, шляхом обману він  отримав  кошти від  керівника одного з  підприємств. За 17 тисяч американських доларів особистої винагороди   екснардеп  дав обіцянку нібито посприяти, щоб  допомогти розв'язати питання  видачі  висновку оцінки впливу на довкілля, чим займається екологічне міністерство нашої країни.

Працівники правоохоронних органів  затримали колишнього  парламентаря, коли йому  передавали  другу частини грошових коштів. Це — 15 тис. доларів США.

Як зазначається в повідомленні, "в цей час  продовжуються невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу".

Представники Державного бюро розслідувань зазначають,  що попередня кваліфікація злочину ексдепутата  — шахрайство, що вчинене у великих розмірах. Це — ч. 3 ст. 190 КК України. Також працівники бюро перевіряють  причетність до злочину посадовців  Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів та   працівників Державної екологічної інспекції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ДБР затримало партнера Кулеби Бойправа.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини