Головна Новини Політика внутрішня політика Кива потролив журналістку Бігуса: порадив не соромитися батька з паспортом РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кива потролив журналістку Бігуса: порадив не соромитися батька з паспортом РФ

Кива відреагував на те, що журналістка "приховує" батька з російським паспортом

22 березня 2021, 16:12
Поділіться публікацією:

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива прокоментував інформацію про те, що батько журналістки проекту bigus.info Лесі Іванової отримав російський паспорт і на даний момент проживає в Криму, передають Вести.

Кива потролив журналістку Бігуса: порадив не соромитися батька з паспортом РФ

Ілля Кива і Леся Іванова - фото з відкритих джерел

За його словами, такі факти не варто приховувати і самих родичів не варто соромитися.

"І в даному випадку це і є цинізм їх і їх аморальність. Якщо мої родичі живуть в Москві — це і не моя гордість, це просто географічне проживання моїх родичів, не більше того. А робити з цього злочин — це божевілля, яким просякнуто наше суспільство. І якраз подібні Бігуси вміло грають і заробляють на цьому гроші", — прокоментував нардеп.

Також Кива зазначив, що вважає проект Дениса Бігуса — організацією для заробляння грошей за допомогою підготовки замовних матеріалів, які ніяк не пов'язані з журналістикою. За його словами, проект Бігуса — це проект "через який успішно дискредитують людей, маніпулюють інформацією і заробляють гроші".

"Насправді вся організація Бігуса — це організація, яка системно займається публікацією матеріалів на замовлення — заробляє гроші. І є неодноразовим учасником судових розглядів, з подачі громадян України, які вимагали справедливості і спростування інформації, яка подавалася Бігусом. Тому всі хто працює в Бігуса — від них чекати чистоти і моралі не варто. Вони просто створили проект, через який вони успішно дискредитують людей, маніпулюють інформацією і заробляють гроші. І з журналістикою це взагалі не пов'язано. У них кожен матеріал має замовника і свої гроші, як і псевдо журналісти які там працюють", — заявив нардеп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини