Головна Новини Політика внутрішня політика Кирило Тимошенко отримав знижку на особняк в обмін на зустріч Самусєва з Монастирським - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кирило Тимошенко отримав знижку на особняк в обмін на зустріч Самусєва з Монастирським - ЗМІ

За даними ЗМІ, частина компаній Самусєва продовжує працювати в окупованому Криму

17 листопада 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко отримав багатомільйонну знижку на особняк в обмін на знайомство девелопера Сергія Самусєва з новим міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським. Про це повідомляє портал "delo ", посилаючись на джерело в Офісі президента.

Кирило Тимошенко отримав знижку на особняк в обмін на зустріч Самусєва з Монастирським - ЗМІ

Сергей Самусев. Фото з відкритих джерел

Так, за інформацією видання, 2 січня 2021 року Тимошенко зробив дружині Олені новорічний подарунок — оформив на неї особняк на 354 кв. м та 27 соток землі у котеджному містечку "Альпійка" у селі Підгірці під Києвом. Коли про дорогу купівлю дізналися журналісти, Тимошенко пояснив, що витратив на будинок 5 млн грн.

Зазначається, що котеджне містечко "Альпійка" збудувала компанія Сергія Самусєва "Золоті ворота". На популярному маркетплейс мінімальна ціна котеджу стартує від 13 млн грн.

За даними джерела порталу в ВП, Самусєв продав Тимошенко резиденцію вдвічі дешевше в обмін на добрі взаємини та сприяння у вирішенні бізнес-питань у майбутньому. І вже влітку 2021 девелопер скористався новими зв'язками, попросивши Тимошенко влаштувати для нього зустріч з главою МВС Монастирським.

Починаючи з вересня 2021 року, Самусєв активно розміщує на своїй сторінці у Facebook пости, що вихваляють ініціативи міністра Монастирського, а також бере участь у його зустрічах з представниками бізнесу.

Як пише видання, Сергій Самусєв є близьким соратником Віктора Медведчука та частина його компаній продовжує працювати в окупованому Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини