Головна Новини Політика внутрішня політика Київські обласні депутати підтримали голову ОДА Василія Володіна та висловили йому абсолютну довіру
commentss НОВИНИ Всі новини

Київські обласні депутати підтримали голову ОДА Василія Володіна та висловили йому абсолютну довіру

Звіт очільника столичної ОДА затвердили представники різних політичних сил

10 червня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні відбулася важлива і досить довгоочікувана Київщиною подія. Депутати обласної ради нарешті зібралися та підтримали зміни до низки соціальних обласних програм. Ця важлива подія дає можливість залучати обласні кошти на розбудову регіону, ремонти доріг і підтримку медицини, якій, за прогнозами медичних експертів, доведеться знову зіткнутися з епідемічними негараздами.

Київські обласні депутати підтримали голову ОДА Василія Володіна та висловили йому абсолютну довіру

Київська ОДА затвердила звіт Василя Володіна. Фото: пресслужба ОДА

Також 10 червня під час сесії пролунав ще один сигнал про те, що в області таки знайдено порозуміння між різними гілками влади. Голова облдержадміністрації Василь Володін представив на розсуд народних обранців звіт про роботу у 2020 році. Депутати обласної ради його, як і внесення змін до програм і бюджету області, підтримали.

Володін зміг об‘єднати зал і отримав одностайну підтримку усіх фракцій, що є нонсенсом для політичного життя Київщини. Пропозиції очільника області знайшли одноголосну підтримку серед усіх фракцій.

Це на тлі того, що останнім часом деякі "експерти" активно пророкували Володіну закінчення кар‘єри обласного очільника. Йшлося і про зміщення з посади, і про винесення недовіри депутатами облради. 

Київські обласні депутати підтримали голову ОДА Василія Володіна та висловили йому абсолютну довіру - фото 2
Київські обласні депутати підтримали голову ОДА Василія Володіна та висловили йому абсолютну довіру - фото 3

Однак "гадання на кавовій гущі" не справдилися і реальність свідчить про інше. Звіт прийнято, Володін зміг виявити свої дипломатичні та лідерські якості й домовитися із депутатами ради. А вони, до речі, досить різноспрямовані: "Європейська солідарність", "Слуги", "За майбутнє", "Батьківщина", ОПЗЖ — уїсі фарби райдуги, так би мовити. Тим більш цінне те, що всі вони змогли нарешті дійти згоди і демонструють готовність працювати, а не розводити балачки.

Щодо Володіна і прийняття його звіту: якщо подивитися уважно та об‘єктивно, то ця підтримка не є дивною. Київщина, попри різні значні негативні економічні та політичні події протягом минулого року, змогла продемонструвати гарні економічні показники. Це і підвищення кількості виконаних обласних цільових програм, і якісне виконання проєкту "Велике будівництво", який так плекає президент, і те ж таки подолання коронавірусу. 

Інвестори вкладають свої кошти саме в Київській області, а це і місцеві бюджети, і нові робочі місця. 

Тож наразі Київщина може трохи видихнути і продовжити лікувати, будувати, ремонтувати, жити нормальним спокійним життям. Що ж буде далі, історія покаже.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини