Головна Новини Політика внутрішня політика Кадрову політику в МВС довірили не Монастирському, а Єніну, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадрову політику в МВС довірили не Монастирському, а Єніну, - ЗМІ

Монастирському не довірили підбір кадрів в МВС, -ЗМІ

30 серпня 2021, 14:06 comments1324
Поділіться публікацією:

Заступник голови МЗС Євген Єнін займається вирішенням кадрових питань в МВС України замість новопризначеного міністра Дениса Монастирського. Про це йдеться в телеграм-каналі "Україна 24"

Кадрову політику в МВС довірили не Монастирському, а Єніну, - ЗМІ

Євген Єнін. Фото з відкритих джерел

"За нашою інформацією, кадровою політикою в МВС за фактом зараз керує заступник міністра закордонних справ Євген Єнін — саме йому хтось довірив управління даними питаннями. Примітно, але чиновник в свій робочий час в іншому Міністерстві активно проводить співбесіди кандидатур на ключові посади в МВС. Невже кадрові питання викликали у Дениса Монастирського труднощі?" — йдеться в публікації.

Також в повідомленні зазначається, що злагодженість роботи МВС в майбутньому знаходиться під загрозою через такий непрофесійний підхід.

"Ймовірно, на думку влади, з міжнародною політикою і арбітражами вже проблем немає, або Монастирському підбір своїх підлеглих просто не довірили. Але тут питання — як він усім цим потім буде керувати? Кадрова політика досі залишається найбільш вразливою темою для влади — як правило не ефективна і непрофесійна. А ситуація в МВС в черговий раз це підтверджує", — підкреслюється в публікації. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини