Головна Новини Політика внутрішня політика Качний: Відмовившись від угод Медведчука щодо газу, влада «подарувала» українцям непідйомні тарифи
commentss НОВИНИ Всі новини

Качний: Відмовившись від угод Медведчука щодо газу, влада «подарувала» українцям непідйомні тарифи

Нардеп стверджує, що наразі споживачам доводиться платити за газ у 15 разів дорожче, аніж у 2017 році

7 травня 2021, 14:06
Поділіться публікацією:
















Україна закуповує російський газ через так звані "європейські прокладки", у зв'язку з чим за нього доводиться платити набагато більше, якби газ закуповувався безпосередньо в Російській Федерації. Про це в ефірі "Першого Незалежного" заявив народний депутат від партії "Опозиційна платформа  За життя" Олександр Качний.

Качний: Відмовившись від угод Медведчука щодо газу, влада «подарувала» українцям непідйомні тарифи

Нардеп Олександр Качний. Фото: ALEX KUZMIN

"Була поїздка в Росію голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука і співголови фракції ОПЗЖ у Верховній Раді України Юрія Бойка. Росія в результаті цього візиту відразу запропонувала Україні знижку на газ у розмірі 25%. І які результати цієї зустрічі? Мало того, що не відбулася якась переоцінка з боку української влади, так ціна на газ продовжує постійно зростати і скоро дійде до 15 гривень за кубометр. У 2017 році за газ українці платили 780 гривень за тисячу кубометрів, нині — 15 тисяч гривень. Тобто у 15 із гаком разів більше", — зазначив парламентарій.

Олександр Качний торкнувся і теми майбутнього свята — Дня Перемоги.

"Це свято залишається в нашій країні державним. Минулого року на зустрічі з народними депутатами від ОПЗЖ прем'єр-міністр (Денис Шмигаль, — ред.) заявив, що 9 травня для нього — не свято. Це свідчить про те, що в Україні до влади прийшли люди, які хочуть змінити, переписати і знищити історію.

Абсолютно нову ідеологію українцям нав'язує саме та частина українського населення, яка здебільшого проживає на Західній Україні. Нам нав'язують тих героїв і авторитетів, які для більшості українців такими ніколи не були.

ОПЗЖ — єдина партія, яка взяла на себе і робить це вже протягом багатьох років: догляд за пам'ятками, допомога ветеранам, відстоювання тієї ідеологічної позиції, яка завжди у нас була: діди дали нам перемогу. А правнуки тих дідів, які нам програли, наразі нав'язують нам зовсім іншу позицію", — заявив нардеп від ОПЗЖ Олександр Качний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини