Головна Новини Політика внутрішня політика Кабінет міністрів обмежив проведення рубок на схилах Карпат
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабінет міністрів обмежив проведення рубок на схилах Карпат

Кабінет Міністрів на засіданні 9 грудня має 2020 року ухвалив проект постанови, яким ввів радикальне обмеження на проведення будь-яких суцільних рубок на гірських схилах Карпатського регіону

9 грудня 2020, 22:19
Поділіться публікацією:

Карпати — один із наймальовничіших регіонів України. Через постійну вирубку лісу, жадобу збагачення деяких чиновників, вимагає невідкладного втручання правоохоронних органів.

Кабінет міністрів обмежив проведення рубок на схилах Карпат

ФОТО: З відкритих джерел

Сьогодні Кабінет міністрів ухвалив проєкт постанови, яким обмежує суцільні рубки на гірських схилах Карпатського регіону, відповідний проєкт і супровідні документи знаходяться на Урядовому порталі.

"Введення радикального обмеження на проведення будь-яких суцільних рубок (як головного користування, так і рубок формування і оздоровлення лісів)", — йдеться в пояснювальній записці до постанови.

Через те, що ліси Карпат просто зникають, все це не може позначитися на місцевій фауні і флорі регіону. Крім того, в результаті українські деревообробники, відзначається в документі, також не мають можливості реалізовувати свою продукцію на ринках ЄС, ніж знижується фінансова ефективність лісової галузі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поїзд курсуватиме через день. З Києва він відправлятиметься по непарних днях, а з Рахова — по парних. Перший рейс звідти поїде, відповідно, 4 серпня. Йдеться про потяг №217 / 218 "Київ — Рахів". Квитки вже у продажу, їх можна придбати на офіційному сайті компанії або в залізничних касах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини