Головна Новини Політика внутрішня політика Кабакаєв: поки нардепи заробляють на чергові машини і квартири, Кривий Ріг охоплює екоколлапс
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабакаєв: поки нардепи заробляють на чергові машини і квартири, Кривий Ріг охоплює екоколлапс

У Кривому Розі погіршилася ситуація з якістю повітря і води

1 жовтня 2021, 13:13
Поділіться публікацією:

Красиві обіцянки політиків зазвичай далекі від реальності, але саме завдяки цим самим обіцянкам політики стають владою. Так сталося і з депутатами-мажоритарниками від "Слуги народу" Юрієм Корявченковим, Оленою Криворучкіною і Володимиром Захарченком. Як передає видання "Коментарі", про це пишуть журналісти порталу "Вєсті".

Кабакаєв: поки нардепи заробляють на чергові машини і квартири, Кривий Ріг охоплює екоколлапс

Слуга народу Фото з відкритих джерел

Семен Кабакаєв повідомив, незважаючи на обіцянки допомогти з вирішенням екологічних проблем в Кривому Розі досі ніхто з парламентаріїв для криворіжців нічого так і не зробив. Жахлива якість повітря і води в Кривому Розі досі — одна з невирішених проблем, яка тягнеться вже кілька років.

Активіст зазначає, допомагати громадянам з вирішенням питань міста повинні нардепи-мажоритарники, яким люди довірили представляти свої інтереси в Києві і відстоювати вирішення їхніх питань в столиці. Після парламентських виборів Юрій Корявченков, Олена Криворучкіна і Володимир Захарченко отримали мандат довіри жителів Кривого Рогу. Минуло вже 2 роки, але з вирішенням головних питань криворіжців парламентарії не поспішають.

Кабакаєв зауважив, замість того, щоб стати опорою жителів Кривого Рогу народні обранці опиняються в центрі корупційних скандалів. Так Олену Криворучкіну пов'язують з бізнесменами Кривого Рогу — Олександром Фастовцем і Валерієм Гресько. Має непогані зв'язки з бізнесменами і Юрій Коряченков. Володимир Захарченко, на думку активіста, також не випадає із цього тріо.

Семен Кабакаєв резюмує, поки тріо нардепів накопичує свої статки, жителі Кривого Рогу продовжують боротися за життя, знемагаючи від бронхіальної астми та онкології за забруднення від роботи промислових гігантів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — металурги просять Зеленського врятувати Кривий Ріг і Україну від депутатів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини