Головна Новини Політика внутрішня політика Із закону про мобілізацію виключили два важливі обмеження: які саме
commentss НОВИНИ Всі новини

Із закону про мобілізацію виключили два важливі обмеження: які саме

Депутати продовжують розглядати законопроєкт, який передбачає посилення мобілізації

8 березня 2024, 00:05 comments1797
Поділіться публікацією:

З проєкту закону про посилення мобілізації народні депутати виключили норми про обмеження користування транспортом і блокування рахунків осіб, які ухиляються від служби в українській армії.

Із закону про мобілізацію виключили два важливі обмеження: які саме

В Україні планують посилити мобілізацію. Фото з відкритих джерел

За словами народного депутата, члена парламентського Комітету з питань національної безпеки Вадима Івченка, решту обмежень для ухилянтів робоча група наразі підтримала, але на них ще чекає розгляд на Комітеті.

Вадим Івченко зазначив, що депутати поки що не ухвалили остаточне рішення щодо обмеження консульських послуг для українських громадян, які перебувають за кордоном.

Як відомо, законопроєкт про посилення мобілізації, який Верховна Рада підтримала у першому читанні, передбачає за неявку громадянина до ТЦК можливість обмежити право керування транспортом та арешт коштів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що своєю заявою про можливість відправлення до України іноземних військовослужбовців президент Франції Еммануель Макрон показав відсутність єдності у Європі, вважає військовий експерт Микола Бєлєсков. За словами експерта, президент Франції — людина крайнощів, яка довго виступала за перемовини з РФ, а тепер підтримує найрадикальніші рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський актор, відомий адепт диктатора Володимира Путіна та прихильник вторгнення РФ в Україну Іван Охлобистін несподівано заявив, що внаслідок російської агресії захоплені території Донецької області перетворилися на справжній смітник. За словами Івана Охлобистіна, російська влада відправляє на Донбас акторів, політиків, коміків та блогерів, щоби вони спокутували провину перед Кремлем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини