Головна Новини Політика внутрішня політика Існує політичне замовлення на ізоляцію Медведчука, який не згоден із владою, що знищує Україну, - депутат
commentss НОВИНИ Всі новини

Існує політичне замовлення на ізоляцію Медведчука, який не згоден із владою, що знищує Україну, - депутат

Ситуацію прокоментував нардеп і керівник Миколаївської обласної організації партії «Опозиційна платформа - За життя» Юрій Загородній

5 вересня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Щодо клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу голові Політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народному депутату України Віктору Медведчуку, яке сьогодні розгляне Печерський районний суд міста Києва, позиція ОПЗЖ залишається незмінною: справи, за якими влада хоче звинуватити Медведчука, фактично немає.

Існує політичне замовлення на ізоляцію Медведчука, який не згоден із владою, що знищує Україну, - депутат

Народний депутат Юрій Загородній, фото партії «Опозиційна платформа - За життя»

Про це перед початком засідання суду заявив народний депутат України, керівник Миколаївської обласної організації партії "Опозиційна платформа — За життя" Юрій Загородній.

"Є чисто політичне замовлення — ізолювати, звинуватити невідомо в чому принципового, найвідповідальнішого і професійного опозиційного політика України, який не згоден, як і вся наша партія, з курсом влади, спрямованим на знищення України. Віктор Медведчук пропонує альтернативний курс розвитку України", — зазначив парламентарій.

Загородній звернув увагу на той факт, що Медведчука звинувачують у державній зраді й порушенні правил ведення війни.

"А у нас що, офіційно оголошена війна? Державної зради абсолютно ніякої немає", — зазначив нардеп.

А ось у діях влади, продовжив Юрій Загородній, державна зрада є.

"Віктор Медведчук вказує на всі антинародні дії чинної української влади. Влада хоче позбутися від принципового опозиційного політика України — Віктора Медведчука, якого вони просто бояться", — пояснив парламентарій.

Юрій Загородній нагадав, що, коли починався судовий абсурд щодо Медведчука, влада взагалі хотіла його заарештувати, проте доказів провини політика не було ніяких.

"Суддя виніс рішення про домашній арешт. Тепер вони не можуть придумати, як продовжити перебування під домашнім арештом. Немає підстав приймати таке рішення. Сьогодні "Опозиційна платформа — За життя" буде робити все можливе і звертатися до суду, щоб взяти на поруки Віктора Медведчука, позбавити його від ізоляції, щоб він міг займатися політичною діяльністю на благо українського народу і країни", — додав Юрій Загородній.

Як повідомляв портал "Коментарі", заборона телеканалів "112", NewsOne, ZIK, "Перший Незалежний" пов'язана із репресіями проти опозиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

олег

5 вересня 2021, 16:29

Звідки весь час беруться такі "городські сумасшедші" як цей дідок загородній!!??? Вони як у цирку у чарівника зрукава вискакують, своїм ротиком викакують якусь нісенітницю чи купу лайна і знову щезають, або ж вже їх розшукують. Це що - такий нюсмейкер??!! Що за дурень відзняв з ним сюжет? Купа освічених прибиральниць було, ні взяли у цього невігласа інтерв ю... Типу мертведчук - це ангел божий для України, а влада руйнує Україну!! От


Новини