Головна Новини Політика внутрішня політика Ідемо, щоб дати бій за Україну: Порошенко прибув до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідемо, щоб дати бій за Україну: Порошенко прибув до суду

Петро Порошенко прибув до Печерського суду на судове засідання

17 січня 2022, 11:34
Поділіться публікацією:

17 січня біля будівлі Печерського суду Петро Порошенко ще раз звернувся до своїх прихильників, що прибули туди. У промові він наголосив, що Росії лише на руку внутрішні конфлікти в Україні. Про це відомо з прямої трансляції каналу "Еспресо".

Ідемо, щоб дати бій за Україну: Порошенко прибув до суду

Петро Порошенко у суді, фото Телеграм Олексія Гончаренка

"Ворог знаходиться біля наших воріт, ворог озброєний, є майстром гібридної війни та перемогти нас він збирається не лише через військове вторгнення, а через розшматування держави. Я зараз іду на суд, суд над опозицією. Вони перетнули "червону лінію", вони перейшли межу. Ми точно їх не боїмося і точно їх переможемо. Рівно об 11-й ми ідемо у неправедний і несправедливий Печерський суд, щоб дати бій за Україну", — заявив Порошенко.

Судове засідання у районному суді Києва от-от розпочнеться. Присутні чекають, поки прийдуть судді. Петро Порошенко вже зайшов разом з адвокатами до зали суду. Біля будівлі чергують правоохоронці. Учасники акції стоять під будівлею суду, мирна акція на підтримку Порошенка продовжується. Вулиця Володимирська перекрита нацгвадійцями та поліціянтами.

Ми повідомляли, що зранку п'ятий президент прибув до аеропорту рейсом Варшава-Жуляни. Біля будівлі аеропорту зібралося 15 тисяч прихильників політика. Після його виступу там, учасники акції перемістилися до будівлі Печерського суду.

Нагадаємо, що Порошенку оголосили підозру про вчинення правопорушень за трьома статтями Кримінального кодексу й судді обиратимуть йому міру запобіжного заходу. В аеропорту політику намагалися вручити виклик до суду, однак він відмовився.

Як повідомляв портал "Коментарі", Порошенко в аеропорту розповів про першу маленьку перемогу та подякував усім, хто його зустрів після прильоту й прибув до аеропорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини