Головна Новини Політика внутрішня політика Губернатор Закарпатської області став «супергероєм»: у мережі з'явилося незвичайне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Губернатор Закарпатської області став «супергероєм»: у мережі з'явилося незвичайне відео

В Закарпатській ОДА заявили, що не мають відношення до відео

29 вересня 2020, 14:07 comments1307
Поділіться публікацією:

У мережі з'явився анімаційний відеоролик, центральним персонажем якого, в образі супергероя, став губернатор Закарпатської області Олексій Петров. Про це повідомляє "КП" в Україні".

Губернатор Закарпатської області став «супергероєм»: у мережі з'явилося незвичайне відео

Видання повідомляє, що в Закарпатській ОДА заявили, що не мають відношення до створення ролика. Директор департаменту інформаційної діяльності Закарпатської ОДА Марина Коваль розповіла, що виробництвом ролика займалися люди по партійній лінії.

Персонажі, які нагадують героїв коміксів (Людина-павук, Дедпул і Бетмен) на відео рятують Закарпатті. Один з героїв намагається погасити пожежу, другий — поспішає на допомогу кричущої жінці, а третій — реагує на повідомлення про біду з туристами. Водночас, ще один герой, який нагадує Олексія Петрова, вважає, що повинен допомогти з вирубкою лісу, сміттєвими звалищами і відсутністю авіасполучення з регіоном.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський відвідав Закарпатську область . В ході робочої поїздки в регіон глава держави вручив нагороди священнослужителям греко-католицької єпархії та Української православної церкви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини