Головна Новини Політика внутрішня політика Гройсман: у «слуг» є всі можливості проводити зміни, але вони і далі їздять на самокатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Гройсман: у «слуг» є всі можливості проводити зміни, але вони і далі їздять на самокатах

Володимир Гройсман зізнався, що був в захваті від тріумфу «слуг народу» в 2019 році, після чого зрозумів, що люди просто не зрозуміли, чому прийшли у владу

8 серпня 2021, 23:09
Поділіться публікацією:

Як інформує видання "Коментарі", в інтерв'ю програмі "Перші" на телеканалі "Україна 24" колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зізнався, що в 2019 році, коли партія "Слуга народу" отримала такий успішний результат на дострокових парламентських виборах і зуміла створити монобільшість, то він вперше сказав собі "ось, блін!", адже, маючи монокоаліцію у Верховній Раді можна кардинально змінити країну, штампуючи одне рішення за іншим.

Гройсман: у «слуг» є всі можливості проводити зміни, але вони і далі їздять на самокатах

Володимир Гройсман - фото Facebook Володимира Гройсмана

Володимир Гройсман зазначив, захват від тріумфу "слуг народу" тривав недовго. Минуло зовсім небагато часу і стало зрозуміло, що "слуги" владу отримали, мандат довіри від народу отримали, а, що з цим робити не знають. На думку Володимира Гройсмана, і в парламенті, і в уряді досі є люди, які не розуміють, що вони там роблять, і не розуміють, що робити далі.

Екс-прем'єр зазначає, вся проблема в тому, що у цих "нових облич" немає стратегії бачення України і це дуже сильно лякає.

"З таким складом народних депутатів влада повинна вийти до людей і сказати якою країна буде через 3 роки, через 5, через 10 років, тому що є всі можливості проводити ті чи інші зміни, але вони і далі їздять на самокатах. Тобто, вони щось роблять для того, щоб сподобатися комусь або ж щось зробити яскраве, але від цього яскравого люди краще жити не стали. І тому дуже шкода, що "слуги народу" не використали ці можливості і не можуть використовувати їх сьогодні. Вважаю, що за ці кілька років ми стали набагато слабкіші", — підсумував Володимир Гройсман.

Читайте також на порталі "Коментарі" екс-прем'єр Володимир Гройсман розповів, як правильно потрібно було боротися з коронавірусом в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини