Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон відреагував на пародію про себе та свою дружину в новорічному Кварталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон відреагував на пародію про себе та свою дружину в новорічному Кварталі

Дмитро Гордон вважає, що його висміювання у новорічному "Кварталі" лише додасть йому впізнаваності серед українців

22 грудня 2021, 07:50 comments3686
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", в ефірі програми "Час Голованова" на телеканалі "Україна 24" відомий український журналіст та бізнесмен Дмитро Гордон прокоментував новорічний концерт "Студії Квартал 95", у якому актори в частині номерів спародували самого Гордона та його дружину Алесю Бацман. У відповідь Дмитро Гордон заявив, що він дуже цінує творчість "кварталівців" і окремо дякує за те, що у своєму виступі вони не обійшли його увагою, адже тепер це додасть йому популярності та впізнаваності.

Гордон відреагував на пародію про себе та свою дружину в новорічному Кварталі

Дмитро Гордон. Фото: з відкритих джерел

"Мені сказали, що будуть на записі "Вечірнього Кварталу" Володимир Зеленський та Андрій Єрмак. Чудові хлопці з "95 Кварталу", які мої друзі та яких я поважаю багато років. Ми з ними домовилися про колаборацію – вони зроблять номери мені присвячені, зіграють їх прямо при президенті та при главі офісу, а я про це говоритиму, тобто рекламуватиму новорічний концерт", – зазначив Дмитро Гордон, іронічно відповідаючи на запитання.

Журналіст продовжив, "кварталівці" виконали свої зобов'язання і тепер він, зі свого боку, готовий виконати свої, звернувшись до всіх українців із закликом обов'язково переглянути новорічний концерт "95 Кварталу".

"Хлопці 30% програми зробили про мене і навіть зробили репортаж із нашої з Олесею спальні, бо те, що відбувається в кабінеті у президента, цікавить українців менше, ніж те, що відбувається в нашій спальні", – підсумував Дмитро Гордон.

Читайте також на порталі "Коментарі – Дмитро Гордон розповів, чиє замовлення виконують актори "Студії Квартал 95", коли зі сцени несуть про нього всілякі гидоти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини