Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон відреагував на бажання Лукашенка посадити його в слідчий ізолятор
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон відреагував на бажання Лукашенка посадити його в слідчий ізолятор

Дмитро Гордон зазначив, кожному було б приємно чути подібні заяви в свою адресу від такої людини, якою є Олександр Лукашенко

13 серпня 2021, 10:44
Поділіться публікацією:

Відомий український журналіст, бізнесмен Дмитро Гордон відреагував на публічну заяву самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка під час великої пресконференції посадити журналіста в слідчий ізолятор, щоб він там подумав про свою поведінку. Гордон назвав такі слова Лукашенка найвищою нагородою для нього і "знаком якості". Як інформує видання "Коментарі", свою позицію Дмитро Гордон озвучив в ефірі телеканалу "Наш".

Гордон відреагував на бажання Лукашенка посадити його в слідчий ізолятор

Дмитро Гордон. Фото: babel.ua

Дмитро Гордон зазначив, кожному було б приємно і радісно чути подібні заяви в свою адресу від такої людини, якою є Олександр Лукашенко, який перебуває стільки років при владі.

"Я вам скажу приємно, коли людина на такій посаді, яка стільки років при владі, про тебе говорить... Це знак якості", — зазначив Гордон.

Він додав, без лестощів може сказати, що дуже вдячний за оцінку з боку Олександра Лукашенка, тому що сказаним він ще більше підняв його рейтинг. Дмитро Гордон навіть зізнався, що тепер він себе почуває людиною з орденом.

Нагадаємо, під час "Великої розмови з президентом Білорусі", яка відбулася в Мінську, журналіст телеканалу "Наш" Максим Назаров, який був присутній на цьому заході, запитав Лукашенка про Гордона, про його заяву з приводу "вагнеровців". У відповідь тоді Лукашенко назвав Гордона мерзотником і заявив, що був би він в Білорусі, то опинився б за ґратами, тому що за наклеп у Білорусі доводиться відповідати навіть журналістам. Ще раніше Гордон приїжджав до Мінська, де взяв у Лукашенка двогодинне інтерв'ю, яке потім виклав на своєму ютуб-каналі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українському журналістові Дмитру Гордону група "Жетон" присвятила свою пісню, яка називається "Життя без кадика".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини