Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон: у Німеччині вже готують місця для біженців із України
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон: у Німеччині вже готують місця для біженців із України

Журналіст також висловив думку, що, незважаючи на всіляку підтримку з боку Заходу, українцям не варто очікувати, що Захід направить своїх солдатів в Україну

26 січня 2022, 07:44 comments1099
Поділіться публікацією:

На Заході з усією серйозністю ставляться до інформації про те, що незабаром Росія може розпочати військове вторгнення в Україну. А у Німеччині вже навіть почали готувати місця для українських біженців. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі програми "Час Голованова" розповів відомий тележурналіст та бізнесмен Дмитро Гордон.

Гордон: у Німеччині вже готують місця для біженців із України

Дмитро Гордон. Фото: з відкритих джерел

"От у мене знайомі в Німеччині кажуть, що вся преса, всі сайти німецькі дають тривожні повідомлення про Україну і кажуть, я зараз не хочу паніку нагнітати, але кажуть, що готують місця для біженців з України в Німеччині. Але ж це серйозна історія", – зазначив Дмитро Гордон.

Журналіст також висловив думку, що незважаючи на всіляку підтримку з боку Заходу українцям не варто очікувати, що, як тільки розпочнеться відкрита війна між Україною та Росією, так само західні партнери надішлють в Україну своїх військових на підтримку української армії. Нічого такого не станеться, упевнений Гордон.

"Курт Волкер свого часу в інтерв'ю мені сказав, що хлопці з Канзасу, Массачусетсу, Північної Кароліни не будуть гинути за Україну. І так само вони не будуть гинути за Іспанію чи Францію. І він має рацію. Чому вони мають гинути за Україну?", – наголосив Дмитро Гордон.

Він додав, тому також з розумінням можна поставитися до заяви президента Хорватії, який заявив, що у разі війни України та Росії хорвати не братимуть у цьому участі і триматимуться осторонь конфлікту. Для українців може бути неприємною така заява, але вона продиктована національним інтересом країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Канада слідом за іншими країнами просить своїх громадян утриматися від поїздок в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Upachi

26 січня 2022, 10:00

А когда-то обьединялись против общего врага


Новини