Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон розкрив подробиці епатажного посту Авакова з фото, яке підірвало мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон розкрив подробиці епатажного посту Авакова з фото, яке підірвало мережу

Журналіст Дмитро Гордон прокоментував недавнє фото, яке розсмішило мережу та породило масу фотожаб та мемов.

24 листопада 2021, 13:02
Поділіться публікацією:

Після справжньої бурі в соцмережі від фото, опублікованого екс-главою МВС Арсеном Аваковим, журналіст Дмитро Гордон, який також є на знімку, зняв інтригу щодо присутніх. На знімку, окрім Гордона, можна побачити відомих політиків та журналістів Арсена Авакова, Савіка Шустера, Володимира Гройсмана, Євгена Комаровського та Павла Єлізарова. Кожен із них тримає в руках якийсь із видів "лицарської" зброї. Як передає портал "Коментарі", в ефірі каналу "Україна 24" Гордон відкрив карти, розповівши, що приводом для того, щоб зібратися всім разом і сфотографуватися став День народження Савіка Шустера. Знімок було зроблено у Литві, де телеведучий відзначав свято.

Гордон розкрив подробиці епатажного посту Авакова з фото, яке підірвало мережу

Аваков та Гордон показали фото з Литви, які "підірвали" мережу. Фото: Facebook Арсена Авакова

Дмитро Гордон зазначив, що ідея сфотографуватися разом виникла спонтанно. Кожен узяв по якомусь предмету зброї у лицарів, щоб фото вийшло більш видовищним.

Журналіст запевняє, що немає жодного підґрунтя у цьому фото. В одному місці зібралися люди, які приїхали привітати Савіка Шустера з Днем народження. Більше жодної інтриги у цій історії немає і бути не може.

Гордон звернувся з порадою до тих людей, які щось там собі вигадали, побачивши це фото, поставити собі питання, чому вони так подумали. Це винятково питання фантазії тих людей та їхньої хворої голови, а може й кількох таких голів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп Олексій Гончаренко вирішив жорстко потролити Арсена Авакова після його публікації в мережі. Політик також виклав фото у компанії Авакова, Гройсмана, Ірини Геращенко. Також Гончаренко показав, що має фото з лікарем Комаровським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини