Головна Новини Політика внутрішня політика Гончаренко: Путін зібрався дивитися на кораблі НАТО, що зайшли до Чорного моря, через приціл
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко: Путін зібрався дивитися на кораблі НАТО, що зайшли до Чорного моря, через приціл

Путін гнівно відреагував на кораблі НАТО у Чорному морі

2 листопада 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Нардеп Олексій Гончаренко вважає, що своєю заявою про приціл на кораблі НАТО у Чорному морі президент РФ Володимир Путін фактично почав погрожувати Заходу, так само як погрожував весь цей час Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку Гончаренко висловив у своєму телеграм-каналі.

Гончаренко: Путін зібрався дивитися на кораблі НАТО, що зайшли до Чорного моря, через приціл

Військові кораблі США. Фото: фейсбук Олександра Юсупова

"Путін зібрався дивитися на кораблі НАТО, що зайшли до Чорного моря, через приціл. Нічого особливого, на нас він уже сім років так дивиться. Те, що Путін каже це, тримаючи окупований Крим у страху та розрусі, Росію не турбує. Немов п'яний сусід, який забарикадувався у вас на балконі та загрожує дільничному. І як, допомогло? Українці давно все зрозуміли, вони вірять у США та НАТО, відчувши на собі приціл Кремля – а Росія у жовтні визнала, що не зможе перешкодити нам приєднатися до Альянсу", – наголосив Олексій Гончаренко.

За словами нардепа, тепер Росії залишається одне, загрожувати чужим кораблям з окупованого півострова. Заперечення, гнів, торг, депресія, ми подивимося на кораблик. Усе це і є та найпотужніша політика Кремля, якою так пишаються в Росії.

Читайте також на порталі коментарі думку політичного експерта Олександра Юсупова. США відправили до Чорного моря флагманський корабель 6-го флоту USS Mount Whitney і ракетний есмінець USS Porter, тим самим показавши, що чинити як Німеччина та Франція, висловлюючи своє занепокоєння, у Вашингтоні не будуть. Юсупов вважає, що Білий дім провів роботу над помилками після ситуації у квітні, коли не поспішав відреагувати на стягування військ до українсько-російського кордону. Тепер у Байдена діють на випередження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини