Головна Новини Політика внутрішня політика Голова Житомирської ОДА розповів про несподівану пропозицію керувати областю
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Житомирської ОДА розповів про несподівану пропозицію керувати областю

У день інавгурації президента Володимира Зеленського Віталію Бунечку надійшов дзвінок із Банкової

15 грудня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Пропозиція стати головою Житомирської обласної державної адміністрації була для Віталія Бунечка досить несподіваною, проте він із честю прийняв її і вже два роки керує областю. Про це чиновник розповів у ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі".

Голова Житомирської ОДА розповів про несподівану пропозицію керувати областю

Віталий Бунечко - фото: 5 канал

Віталій Бунечко зазначив, що у день інавгурації президента Володимира Зеленського йому надійшов дзвінок із Офісу президента із запрошенням на Банкову. Тоді він працював на посаді першого заступника начальника головного управління – начальника управління (з дислокацією у Маріуполі Донецької області) Головного управління регіонального органу СБУ.

"Я доповів на той момент Грицаку (Василь Грицак – екс-глава СБУ – ред.), що мене викликають тоді ще до Адміністрації президента, сів у автомобіль і зранку вже був там. Насправді, пропозиція очолити Житомирську обласну державну адміністрацію була досить несподіваним, але я з честю прийняв його і вже два роки перебуваю саме на цій посаді", — сказав губернатор.

Бунечко також зізнався, що думав, що його візит до Банкової буде в рамках діяльності СБУ.

"Коли я почув пропозицію очолити Житомирську обласну державну адміністрацію, це був для мене зовсім новий напрямок, але я не вагаючись погодився. Це новий виклик, новий діапазон, вже були приклади, де мої колеги очолювали обласні державні адміністрації успішно чи ні, це не мені оцінювати, але я зрозумів, що співробітники Служби безпеки можуть очолювати обласні державні адміністрації", — наголосив голова Житомирської ОДА.

Повний текст інтерв'ю з Віталієм Бунечком – читайте на порталі "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини