Головна Новини Політика внутрішня політика «Голосно, яскраво, але не всі - правда»: Кличко розповів, навіщо зустрічався із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

«Голосно, яскраво, але не всі - правда»: Кличко розповів, навіщо зустрічався із Зеленським

Кличко заявив, що зустріч із Зеленським була діловою

22 жовтня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Мер Києва Віталій Кличко вирішив відреагувати на гучні заголовки в низці ЗМІ про його зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським. За словами київського градоначальника, зустріч носила діловий характер і стосувалася виключно проблемних питань столиці. Як інформує видання "Коментарі", про це Кличко написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Голосно, яскраво, але не всі - правда»: Кличко розповів, навіщо зустрічався із Зеленським

Віталій Кличко. Фото: Українська правда

Віталій Кличко зазначив, що він, як і багато інших побачив в ЗМІ різного роду заголовки про його зустріч з президентом. В основному ця зустріч була розкрита від деяких "джерел", які озвучили свої припущення і здогадки журналістам.

За словами Віталія Кличка, він добре розуміє, що як в оточенні президента, так і в його особистому оточенні, є люди, які хочуть, щоб конфронтація між Офісом президента і КМДА наростала. Ці люди зацікавлені в тому, щоб конструктивного діалогу не вийшло.

Мер Києва зазначив, розуміючи, що в ЗМІ дуже багато різних загадок він вирішив написати пост, в якому чітко заявити, що зустріч з Володимиром Зеленським носила діловий характер і на ній були підняті питання, які потрібно вирішувати в столиці. Політичне питання не обговорювалося. Кличко додав, що без ефективної взаємодії з центральною владою вирішити ці питання буде складно.

Зазначимо, такому посту мера Києва передувала інформація, яка з'явилася в деяких ЗМІ про те, що вперше за останній рік Кличко побував на Банковій, де зустрівся з Володимиром Зеленським.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віталій Кличко розповів про ймовірність локдауна в Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 жовтня 2021, 11:04

В нього та Порошенка і з Фірташем була ділова зустріч. Коли вони домовились поділити Україну. Мабуть це і є патріотично та по спортивному. Такий собі політичний мельдоній "русского мира" для патріотів.


Новини