Головна Новини Політика внутрішня політика Глава ВР Стефанчук розповів в які країни відправив дітей здобувати фах юриста
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ВР Стефанчук розповів в які країни відправив дітей здобувати фах юриста

Стефанчук обіцяє не переїздити на держдачу після підвищення на посаді

12 жовтня 2021, 14:26
Поділіться публікацією:

Новоспечений спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що не наслідуватиме приклад президента Володимира Зеленського і не буде переїжджати на держдачу, незважаючи на нову важливу посаду. Як інформує видання "Коментарі", про це глава ВР заявив в інтерв'ю програмі "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Глава ВР Стефанчук розповів в які країни відправив дітей здобувати фах юриста

Руслан Стефанчук. Фото: журнал Фокус

Руслан Стефанчук запевнив, що після того, як український парламент довірив йому крісло спікера Верховної Ради, в його житті нічого кардинально не змінилося. За словами голови ВР, він не має наміру змінювати місце проживання, тому як його влаштовують ті умови, які є на сьогоднішній день. До того ж, додає Руслан Стефанчук, жити на лівому березі Дніпра дуже зручно. Що стосується житла, то з 2011 року Стефанчук знімав квартиру у власної тещі. Потім теща подарувала квартиру дружині Стефанчука і тепер спікер ВР знімає житло у своєї дружини.

Також спікер парламенту відкрив деякі подробиці свого сімейного життя. Зокрема, розповів, що його син Олесь, як і він вирішив стати юристом. Зараз він проходить навчання в одному з київських вузів. А ось дочка Злата, яка також вибрала юриспруденцію, вирішила поїхати вчитися до Відня. При цьому голова Верховної Ради поспішив додати, що дочка сама поступила, без будь-якої допомоги. Навчання за кордоном коштує приблизно тисяча євро за семестр. Син же вирішив, що йому зручніше залишитися вчитися в Україні. Тому навчання за кордоном не розглядав.

Також читайте на порталі "Коментарі" — політолог вважає, що призначення Стефанчука різко збільшує ймовірність проведення виборів президента вже в 2022 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини