Головна Новини Політика внутрішня політика Глава ОП розповів, скільки людей внесли у списки для обміну полоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ОП розповів, скільки людей внесли у списки для обміну полоненими

Дату обміну полоненими повинні узгодити найближчим часом

14 вересня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак розповів, що в списки для обміну полоненими з бойовиками на Донбасі внесли по 100 імен від кожної сторони. Про це Єрмак сказав в ефірі телеканалу "Україна" 13 вересня.

Глава ОП розповів, скільки людей внесли у списки для обміну полоненими

Глава ОП також повідомив, що представники Міжнародного комітету Червоного Хреста отримають безперешкодний доступ на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей. За словами Єрмака це повинно стати першим етапом в процесі обміну полоненими.

Водночас дати чергового обміну полоненими поки не відомі. Андрій Єрмак розповів, що їх повинні визначити в ході найближчих засідань Тристоронньої контактної групи.

Раніше "Коментарі" писали, що член політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи Денис Казанський, що робота гуманітарної та політичної підгруп Тристоронньої контактної групи повністю заблокована. За його словами, російська сторона відмовляється обговорювати будь-які питання по роботі Тристоронньої контактної групи до скасування постанови українського парламенту про проведення чергових місцевих виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини