Головна Новини Політика внутрішня політика Генерал Кривонос: маршем від Сум до Києва російська колона за 6 годин дійде
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Кривонос: маршем від Сум до Києва російська колона за 6 годин дійде

Сергій Кривонос вважає, що Росія вже сконцентрувала біля українського кордону достатню кількість військ і може розпочати свою атаку на Україну з авіаційних ударів.

13 грудня 2021, 07:40 comments11534
Поділіться публікацією:

Низка військових експертів, аналітиків вважає, що для того, щоб Росії розпочати широкомасштабну військову операцію проти України, Путіну потрібно значно більше сил і коштів, ніж є сьогодні поблизу українського кордону. З таким твердженням не погоджується колишній секретар РНБО, генерал-майор Сергій Кривонос. За його словами, підвищення рівня ескалації може початися з завдання авіаційних ударів і ударів високоточною зброєю за прикладом Югославії кінця 90-х. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Кривонос заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Генерал Кривонос: маршем від Сум до Києва російська колона за 6 годин дійде

Сергій Кривонос. Фото з відкритих джерел

Сергій Кривонос вважає, що атака може йти на фронт або ділянка на ділянку. А сьогодні на певних ділянках накопичуються сили та засоби, які дозволяють починати наступ та здійснювати певні наступальні дії.

Генерал вважає, що завдання № 1, яке стоїть перед Кремлем – розпочати війну, злякати керівництво країни, показати, що російська армія ні перед чим не зупиниться.

"Нормальним маршем від Сум до Києва російська колона за 6 годин дійде, якщо не буде опору, і ми не будемо до цього готові. І цього буде достатньо, щоб уряд країни капітулював, умовно кажучи, але уряд не враховує, що є ще й український народ, і його бажання може не збігтися з бажанням у переляканого уряду", – зазначив Сергій Кривонос.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти оцінили в ексклюзивному інтерв'ю, наскільки попередження Заходу про те, що Росія цієї зими може піти у наступ на Україну можуть стати реальністю. Військо РФ фактично продовжує нависати на українському кордоні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола Демидович

14 грудня 2021, 20:03

"колишній секретар РНБО, генерал-майор Сергій Кривонос" - він не був СЕКРЕТАРЕМ РНБО. Він займав посаду ЗАСТУПНИКА секретаря РНБО. А це, як кажуть в Одесі, різні речі.


Новини