Головна Новини Політика внутрішня політика "Де посадки?": Зеленський виступив із різкою заявою до антикорупційних органів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Де посадки?": Зеленський виступив із різкою заявою до антикорупційних органів

Президент поставив декілька питань НАБУ, САП і Офісу генпрокурора

17 вересня 2020, 10:23 comments2449
Поділіться публікацією:

Український президент Володимир Зеленський вимагає від антикорупційних органів системних посадок. Про це йдеться у зверненні гаранта 17 вересня, опублікованому в Telegram-каналі.

"Де посадки?": Зеленський виступив із різкою заявою до антикорупційних органів

Президент сподівається, що НАБУ, Спеціалізована антикорупційна прокуратура й Офіс Генерального прокурора все ж таки почують суспільство і працюватимуть швидше й продуктивніше над викриванням корупціонерів у владі.

"Не раз на місяць демонструвати нам гучну справу, а системно, день у день, максимально напружуючи свої можливості, показувати результат. Конкретний. Чи ні? Чи ми забагато хочемо? Це ж не робота задля реклами чи піару. Не просто відео, скандал, а потім – тиша. Це ж про вироки – про ті самі посадки, про які в нас запитують люди в кожному місті, — написав Зеленський. – А тому – більше правоохоронної конкретики. Більше показових "посадок". Просто сьогодні. Бо час на справедливість дуже швидко спливає".

Президент згадав про одну з його передвиборчих обіцянок – закінчити старі корумповані часи. Тож зазначив, що кожен посадовець має пам’ятати про таке правило: якщо вкрав – сядеш, якщо брав хабар – сядеш.

Нагадаємо, експерти назвали перспективи справи про скандальний хабар для "слуги народу" Юрченка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини