Головна Новини Політика внутрішня політика Газ є: Данілов прокоментував інформацію про газову кризу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Газ є: Данілов прокоментував інформацію про газову кризу в Україні

Данілов прокоментував газову кризу

15 жовтня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував інформацію про те, що в Україні не вистачає газу. За його словами, РФ створила штучну ситуацію не тільки для України, але й цілої Європи. Про це він заявив у програмі Савіка Шустера "Свобода слова".

Газ є: Данілов прокоментував інформацію про газову кризу в Україні

Політик заявив, що це штучні ціни (фото з відкритих джерел)

Він не розуміє заяв про те, що ніби немає газу. Він визнав, що на ринку дійсно складна ситуація, але вона штучна. Газу не вистачає й іншим країнам Європи.

"Насправді газ є, але яка ціна того газу. Але це питання не тільки нас стосується, це питання стосується цілої Європи, на сьогоднішній день. І ви знаєте, що сьогодні  є штучна ціна. Це не є ринкова ціна, яка була зроблена Російською Федерацією спільно з деякими діячами з Європою. З урахуванням того, що побудований Північний потік -2 і на сьогоднішній день він є каменем, через які відбуваються певні процеси. Путін використовує всі ці речі",- заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Гончаренко заявив, що державі доведеться платити власникам газу по 2000 доларів за тисячу кубометрів. Влада провалила підготовку до опалювального сезону і хоче врятуватися чужим коштом, знищити ринок ручним контролем. І це в той час, коли перші холоди вже прийшли. Суцільне газове розкуркулення, а не допомога. Олексій Гончаренко додає, хтось провалив підготовку до опалювального сезону, хтось через це повинен збанкрутувати, а державі потім доведеться платити власникам газу по 2000 доларів за тисячу кубометрів, якщо вона хоче забрати його саме зараз. Ось нехай "слуги народу" на гроші й купують. Але не захочуть.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективео о объективно

16 жовтня 2021, 09:44

https://www.youtube.com/watch?v=8QwmeAhKwk8


Новини