Головна Новини Політика внутрішня політика «Free Misha»: у Зеленського вимагають від влади Грузії повернути Саакашвілі в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Free Misha»: у Зеленського вимагають від влади Грузії повернути Саакашвілі в Україну

Глава фракції "Слуга народу" Арахамія зажадав від Грузії звільнити Саакашвілі

18 жовтня 2021, 09:00
Поділіться публікацією:

У президентській фракції "Слуга народу" взяли якусь паузу після затримання в Грузії екс-президента цієї країни, глави Національної ради реформ Міхеїла Саакашвілі. І ось тепер лідер "слуг народу" в парламенті Давид Арахамія записав цілком офіційне звернення до влади Грузії із закликом звільнити громадянина України Саакашвілі. Записав відеозвернення Арахамія в білій футболці з написом "Free Misha". Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву Арахамія, оприлюднене на каналі Саакашвілі в Telegram.

«Free Misha»: у Зеленського вимагають від влади Грузії повернути Саакашвілі в Україну

Давид Арахамія. Фото: Українська правда

У відеозверненні Арахамія називає Саакашвілі чиновником високого рангу, який повинен бути негайно звільнений і повернутий назад в Україну.

Що ж стосується звинувачень, які влада Грузії виставляє Саакашвілі, то Давид Арахамія вважає, що вони повинні бути виставлені екс-президенту на території України, тому що на сьогоднішній день він є громадянином цієї країни. Отже, юридичні претензії повинні бути розглянуті українським судом.

За словами голови фракції "Слуга народу", Саакашвілі сьогодні є ідейним натхненником багатьох реформ в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міхеїл Саакашвілі поставив на зеро все і програв, приїхавши до Грузії. Експерти розповіли, чому найближчим часом екс-президента Грузії не варто чекати в Україні. Саакашвілі може стати лідером опозиції, але шансів на успіх у нього поки що немає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло — у Міхеїла Саакашвілі погіршився стан здоров'я: прихильники в Грузії вимагають негайного звільнення політика.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективно о объективном

18 жовтня 2021, 09:33

Я требую продолжения банкета. Мих*я в СИЗО Рустави!!!

Браун

18 жовтня 2021, 08:26

на х у й михо нужен в Украине? кто он такой? приблуда хренов.


Новини