Головна Новини Політика внутрішня політика Фонд соцстраху виплатив гроші 13 сім’ям медиків через смерть або хворобу на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Фонд соцстраху виплатив гроші 13 сім’ям медиків через смерть або хворобу на COVID-19

За словами депутатки від "Слуги народу" Галини Янченко, станом на 29 серпня 11 сім’ям медиків виплатили по 210 тис. гривень, по 1,5 млн - 2 сім’ям загиблих водіїв швидкої допомоги

7 вересня 2020, 23:46 comments1006
Поділіться публікацією:








В Україні станом на 29 серпня 13 сім’ям медиків виплатили гроші з Фонду соціального страхування через смерть або хворобу. Про це в прямому ефірі телеканалу Zik повідомила народна депутатка від фракції “Слуга народу” Галина Янченко.

Фонд соцстраху виплатив гроші 13 сім’ям медиків через смерть або хворобу на COVID-19

Джерело: ZIK

“Я хотіла дати вам таку оновлену інформацію. Це дані станом на 29 серпня 2020 року про те, як Верховна Рада підтримує медиків, і про те, як реалізовується законопроект, який ми прийняли десь у квітні. На сьогоднішній день повідомлено соцстрах про 84 смертельні випадки медичних та інших працівників, завершено розслідування по 54 випадках і вже почалися виплати. По 210 тисяч за страхування здоров’я, тобто там де людина захворіла, у неї там якісь моменти довгострокові, вона не може повернулися до роботи. По 210 тисяч виплатили 11 сім’ям на сьогоднішній день і по 1,5 млн — це там, де летальні випадки, виплатили на сьогоднішній день 2 сім’ям — це загиблі водії у Житомирській та Закарпатській області”, — зазначила вона.

Нагадаємо, Фонд соціального страхування України затвердив форми заяв на отримання одноразової страхової допомоги медичним працівникам, яким буде встановлено інвалідність внаслідок захворювання на COVID-19, а також членам родин, батькам та утриманцям в разі смерті медичного працівника.

Також відомо, що Фонд соцстраху продовжує нараховувати суми витрат на медико-соціальні послуги.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що мер Івано-Франківську хоче відправити дітей до школи попри на карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини