Головна Новини Політика внутрішня політика Фесенко про російську загрозу: у Зеленського не хочуть використовувати тактику Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Фесенко про російську загрозу: у Зеленського не хочуть використовувати тактику Порошенка

Експерт вважає, що влада не хоче зайвий раз сіяти паніку в суспільстві через російську загрозу, тому поводиться стримано і не розжарює обстановку

24 листопада 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Спокійна, виважена реакція на дані про концентрацію російських військ біля українського кордону з боку Офісу президента у багатьох викликала подив. Адже навіть на Заході почали більше панікувати, ніж усередині України. Така реакція Банкової може пояснюватись тим, що у Володимира Зеленського вирішили не повторювати тактику Петра Порошенка, коли занадто часто кричали: "Вовки!". У результаті народ звик до таких страшилок, втративши пильність і переставши вірити в небезпеку російського вторгнення. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі каналу "Ukrlife.TV" висловив політолог Володимир Фесенко.

Фесенко про російську загрозу: у Зеленського не хочуть використовувати тактику Порошенка

Володимир Фесенко. Фото: з відкритих джерел

"Пам'ятаєте, за Порошенка постійно лунали трохи істеричні заяви про те, що завтра буде війна. А це, як у відомій байці про хлопчика та вовків. Цим можна лякати, але до цього починаєш звикати. Тому про реальні загрози треба говорити тоді, коли вони справді стають реальними", – зазначив Фесенко.

Експерт вважає, що поки що загроза російського вторгнення є потенційною. Загроза справді є, але не в комплексі.

За словами політолога, є таке відчуття, що Росія про всяк випадок готується до атаки на Україну, яку Москва ризикне здійснити, якщо в Україні таки трапиться енергетична криза, яка може спровокувати затяжну політичну кризу, дестабілізацію всередині країни. Росія може цим скористатися. Кремль може повторити історію 2014 року. Ця тактика, яку Росія вже проводила не один раз.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Фесенко розповів про ймовірний сценарій для Донбасу, який влаштує Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини