ЄСПЛ розгляне справу швидше: Москаль висловив свою думку про продовження домашнього арешту Медведчуку

Геннадій Москаль вважає, що у суду немає аргументів, які доводять те, чому без будь-яких підстав продовжують справу

Екс-заступник міністра внутрішніх справ України, колишній губернатор Закарпаття та Луганській області, народний депутат Верховної Ради VI-го і VII-го скликань Геннадій Москаль заявив, що суд намагається затягнути за часом справу голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя", народного депутата Віктора Медведчука, тому що у них немає ніяких адекватних доказів. Про це політик розповів в ефірі " Першого Незалежного ".

"Це абсолютна дурість. Він що з'їсть матеріали справи, коли буде ознайомлюватися? У цих матеріалах крім роздруківки з інтернету і вирізки з газет абсолютно нічого немає. Я не знаю, що там можна знищити, з'їсти, або як Медведчук може перешкоджати. Це абсолютна дурість ", - заявив він.

Геннадій Москаль вважає, що у суду немає аргументів, які доводять те, чому без будь-яких підстав продовжують справу.

"Без будь-яких допустимих доказів, яких немає в кримінальному провадженні. Тому і придумують дурниці. Може ще сказати, що вдома у Медведчука труба прорве і затопить матеріали? Або ще щось придумати. Це вже переходить здоровий глузд повністю", - додав він.

Також Москаль зазначив, що в Україні суди можуть тривати довго.

"То не будуть з'являтися державні обвинувачі, щось не будуть з'являтися свідки. Потім апеляція, касація. Я думаю, що Європейський суд з прав людини швидше і оперативніше прийме, і прийме 100% на користь Медведчука", - резюмував Москаль.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що політолог Кирило Молчанов вважає, що за позовом Медведчука в ЄСПЛ буде виправдувальний вирок, і він стане великим репутаційних ударом для влади. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що н ародно депутат від ОПЗЖ Ренат Кузьмін вважає, що справа проти Віктора Медведчука повністю сфабрикована. Детальніше про це читайте в нашій статті.