Головна Новини Політика внутрішня політика Єрмак розповів, як українська влада буде боротися з олігархами
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів, як українська влада буде боротися з олігархами

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що головна мета української влади - перетворити олігархів у звичайних великих бізнесменів

26 квітня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Українська влада планує провести деолігархізацію без будь-яких альтернатив. Про це розповів керівник Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв’ю виданню "Ліга.net".

Єрмак розповів, як українська влада буде боротися з олігархами

Стратегія Зеленського: що Україна буде робити з олігархами. Фото: liga.net

За словами політика, ідея Зеленського набагато ширша, ніж прості обмеження. Головна ціль президента — перетворити олігархів у звичайних великих бізнесменів за допомогою змін у законодавстві та державних інструментів.

Андрій Єрмак зазначив, що союзником у процесі деолігархізації можуть стати самі українці.

“Головний сенс – немає і не буде ніякої альтернативи деолігархізації. Текст законопроєкту повинні напрацювати спільно Антимонопольний комітет, представники уряду, Офіс президента, депутати, повинні бути залучені й експерти. Зрозуміло, що вся міць старої системи буде спрямована на те, щоб перешкоджати цьому процесу. Але у президента в процесі деолігархізації є набагато потужніший союзник – це саме наше суспільство”, — підкреслює Андрій Єрмак.

Керівник Офісу президента також підкреслив, що головна задача деолігархізації — не зіпсувати та ускладнити життя відомих олігархів, а встановити рівність усіх перед законом і судом, скасувати привілеї та встановити прозорі економічні відносини.

На думку Єрмака, це дозволить державі перейти до стійкого економічного зростання.

Раніше керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак розповів про те, чи буде очільник держави Володимир Зеленський запрошувати до Києва президента Росії Володимира Путіна після того, як останній запросив його до Москви. Подробиці про це та коментарі від Єрмака читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vlad

26 квітня 2021, 13:41

Идея правильная посмотрим на ее исполнение.


Новини