Головна Новини Політика внутрішня політика Єрмак розповів, чому не вдається закінчити війну на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів, чому не вдається закінчити війну на Донбасі

Глава Офісу президента Єрмак підкреслив, важливо, щоб переговори між Путіним і Зеленським відбулися

28 вересня 2021, 08:22 comments2306
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що, якщо б Москва була налаштована на діалог з Києвом, то дата і місце зустрічі президента Росії Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського були б давно вже визначені. Як інформує видання "Коментарі", таку думку Андрій Єрмак висловив в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова на ICTV".

Єрмак розповів, чому не вдається закінчити війну на Донбасі

Андрій Єрмак Фото: Liga.net

Єрмак зазначив, що весь цивілізований світ розуміє, що Україна не відмовляється від Мінських домовленостей, хоча і має багато питань до них, але поступає як відповідальна країна. Андрій Єрмак зазначив, тому дуже важливо, щоб переговори і не припинялися. Ось тільки проти таких переговорів саме Кремль. Саме російську сторону постійно щось турбує, не влаштовує в цьому питанні.

На думку Андрія Єрмака, сьогодні відносини між Україною і Росією знаходяться на такій стадії, що, якщо будуть виконуватися норми міжнародного права, якщо буде проявлятися повага до міжнародного права, то буде і діалог. Потрібно розмовляти і припиняти війну. Єрмак також висловив упевненість, що, якби бажання виконувати міжнародні норми і припинити війну було в Росії, то і з датою найближчої зустрічі Зеленського і Путіна не виникало б питань. Вона б на 100% була визначена і відома.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лукашенко з Путіним планують вживати дії проти військових баз США на території України.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — в Кремлі заявили про готовність Володимира Путіна зустрітися із Володимиром Зеленським, але є серйозний "камінь спотикання".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

виктор

28 вересня 2021, 07:46

ермак путинская подстилка


Новини