Головна Новини Політика внутрішня політика Єрмак очолив президію нового органу при Зеленському: на що вказує дане підвищення
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак очолив президію нового органу при Зеленському: на що вказує дане підвищення

Політичний оглядач вважає, що вплив глави ОП на президента країни значно посилився

29 липня 2021, 19:14
Поділіться публікацією:

Голова Офісу президента Андрій Єрмак очолив президію нового органу при президенті Володимирі Зеленському — Конгрес місцевих і регіональних влад. Орган буде займатися вирішенням питань місцевої влади, які вимагають участі Кабміну.

Єрмак очолив президію нового органу при Зеленському: на що вказує дане підвищення

Андрій Єрмак - фото з відкритих джерел

Політичний оглядач Павло Нусс вважає, що Єрмак отримав "плюшки" від Зеленського — пішов на підвищення, і тепер він голова президії Конгресу місцевих і регіональних влад. По суті, він став головним, вважає експерт, а точніше сказати, смотрящим у країні за потоками місцевих "еліт".

"Повноваження Єрмака регулюються законами і статутом. Точніше, так повинно було бути. Голова ОП координує діяльність свого першого заступника і заступників, керівника апарату Офісу, прес-секретаря президента, представників президента і уповноважених, забезпечує координацію роботи структурних підрозділів Офісу. Крапка. Але Єрмак перебирає на себе функції то міністра закордонних справ, то президента. Зараз же він де-факто віце-президент, який значно підсилив вплив на Зеленського", — вважає політичний оглядач.

За словами експерта, дане підвищення вказує на те, що Зеленський продемонстрував, що токсичний для США Єрмак, якого вони пов'язують з російською агентурною мережею, є пріоритетнішим, ніж майбутня зустріч з президентом США Джо Байденом.

"Висновок: Зеленський пішов і продовжує йти на свідомий зрив свого візиту до США. Причин для нього багато. Особисто для нього. Про Україну в ОП ніхто не думає. Їм же тут не жити, вони в цьому вже впевнені. І ми впевнені", — резюмував Павло Нусс.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Кулеба і Єрмак поїдуть до США готувати візит Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини