Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: у Зеленського талант збирати біля себе, ну просто дивовижних персонажів
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: у Зеленського талант збирати біля себе, ну просто дивовижних персонажів

Міністра аграрної політики Романа Лещенка хотіли вбити за борги

19 листопада 2021, 07:28
Поділіться публікацією:

У президента Володимира Зеленського просто талант збирати біля себе просто дивовижних персонажів. Один із них – міністр аграрної політики Роман Лещенко, якого хотіли вбити за борги. Але партійний соратник і за сумісництвом голова МВС Денис Монастирський попередив цю зухвалу спробу. Як передає видання "Коментарі", про це пише на своїй сторінці у соцмережі Facebook політичний експерт Валерій Клочок.

Експерт: у Зеленського талант збирати біля себе, ну просто дивовижних персонажів

Роман Лещенко. Фото з відкритих джерел

"Як розповіли працівники МВС, Лещенка хотіли викрасти та катувати, при цьому замовник припускав, що тортури можуть призвести до загибелі міністра. До початку злочину замовник мав виїхати з України до США. А вся проблема в тому, що Лещенко, ще не будучи міністром, навіть керівником геокадастру, та ще, не будучи навіть знайомим тоді з кандидатом у президенти Зеленським, працював в Україні директором агрофірми американця і "якось так сталося", що із агрофірми зникло зерно на досить кругленьку суму – 250 тисяч доларів", – зазначив експерт.

Він додає, гроші Роман Лещенко після судів із американцем нібито виплатив. Ось тільки не всі. Американець подав до суду два позови, згідно з якими сума збитків сягає не 250, а 485 тисяч доларів. Після дворічних суперечок Лещенко виплатив нібито 195 тисяч доларів. Основна частина суми так і не виплачена.

"У різних ЗМІ суми дещо відрізняються, але суті це ніяк не змінює — класичний бізнес по-українськи, коли платять тільки лохи", — підсумував Клочок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МВС розповіли про замовників замаху на Романа Лещенка, а також причини такого замовного замаху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини