Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт розповів, як потрібно покарати чоловіка, який облив зеленкою Петра Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, як потрібно покарати чоловіка, який облив зеленкою Петра Порошенка

На думку політичного експерта, провокація проти Порошенка має розглядатися як замах на Президента України

25 серпня 2021, 20:35 comments1214
Поділіться публікацією:

Новина про те, що п'ятого президента України Петра Порошенка, вчора, 24 серпня, під час урочистостей з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, облили зеленкою, наробила чимало розголосу у суспільстві. Відтак політичний оглядач Павло Нусс переконаний, що Національна поліція України та Генеральна прокуратура України мають розглядати вчинок хлопця, який це зробив, як замах на президента.

Експерт розповів, як потрібно покарати чоловіка, який облив зеленкою Петра Порошенка

Поліція вже знайшла чоловіка, який облив Петра Порошенка зеленкою (фото з відкритих джерел)

 Експерт зазначив, що цей вчинок не є хуліганством. 

"Поліція розпочала кримінальне провадження проти хлопця, який вчинив, фактично, замах на Президента Петра Порошенка, за статтею хуліганство. Особисто я розглядаю вчинок хлопця, як замах на Президента, адже згідно 105 статті Конституції України, за посягання на честь і гідність Президента України, винні особи притягаються до відповідальності на підставі закону. Звання Президента України охороняється законом і зберігається за ним довічно, якщо тільки Президент України не був усунений з поста в порядку імпічменту ",- заявив Павло Нусс.

Політичний оглядач Павло Нусс  закликав притягнути до відповідальності  не лише виконавця, але й замовників замаху.

"Ніякого "експрезидента" по відношенню Порошенка — нема. Він був, залишається, і залишиться Президентом України, а значить вчорашня провокація проти нього має розглядатися як замах на Президента України. Національна поліція України та Генеральна прокуратура України мають це взяти до уваги, та притягнути до відповідальності не лише виконавця, але й замовників замаху.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що поліція встановила чоловіка, який облив зеленкою Порошенка. Зловмисником виявився уродженець Чернігівської області, 1999-го року народження. Дії чоловіка були кваліфіковані як хуліганство. Йому може загрожувати до п'яти років обмеження волі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

25 серпня 2021, 20:42

Иван, Лизнул???!!!! Да отсосал и жопу подставил свою и своей жены)))))

Иван

25 серпня 2021, 20:35

Молодец, лизнул. )))


Новини