Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт про справу Трухіна: патрульні низового рівня не падають навколішки перед мутними депутатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про справу Трухіна: патрульні низового рівня не падають навколішки перед мутними депутатами

Трухін може виявитися не останнім, кого виключать із "Слуги народу"

2 лютого 2022, 13:07
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", після виходу на "Українській правді" журналістського розслідування з відео з місця ДТП, до якого причетний скандальний нардеп Олександр Трухін, влада вирішила екстрено задіяти всі спроби, щоб показати, що вона глибоко засуджує те, що сталося. Зі "Слуги народу" оперативно виключили Трухіна, а Генпрокурор Ірина Венедиктова відкрила нове провадження у ДТП за участю нардепа. Своєю думкою щодо того, що сталося, поділилися експерти.

Експерт про справу Трухіна: патрульні низового рівня не падають навколішки перед мутними депутатами

ДТП. Фото: Українська правда

Патрульні низового рівня не лебезять і не падають навколішки перед мутними депутатами

Політичний експерт Тарас Загородній вважає, що незважаючи на неприємний шлейф для влади від того, що сталося, є й один позитив. Найкраще в історії з лісовими пригодами "слуги народу" Трухіна – те, що реформа патрульної поліції таки вдалася.

"Патрульні низового рівня не лебезять і не падають навколішки перед мутними депутатами. Не просто виконують свої обов'язки, а не бояться захищати свою позицію публічно та на камери. Я вважаю, що це мега круто! Їх злили топи МВС, ДБР, Банкової. Але ці наслідки вони таки розгрібатимуть. Такі історії народу дуже добре заходять. Як і офшори", – наголосив експерт.

Трухін зможе продовжувати голосувати в унісон із вчорашніми колегами

Політичний експерт, блогер Карл Волох звертає увагу на заяви голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, який після виходу розслідування одразу заявив, що Трухіну "не місце у "Слузі народу".

"Як на мене, теза Арахамії про те, що Трухіну "не місце в Слузі народу" є досить спірною. З огляду на якість партії та фракції, він там виглядає цілком органічно. А ось про те, що Трухіну не місце у парламенті, Арахамія не сказав. Можливо, тому, що не хоче втрачати боєздатний багнет на тлі остаточного розбалансування монокоаліції (навіть виключений із фракції Трухін зможе продовжувати голосувати в унісон із вчорашніми колегами). Або тому, що не хоче, щоб народ задумався, чи місце в парламенті самому Давиду та решті зеленої компанії", – зазначив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти оцінили те, що відбувається з Трухіним та розповіли, чим інцидент може закінчитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини