Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: піарники підставили і Першу леді, і президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: піарники підставили і Першу леді, і президента

Політичний експерт Віктор Таран вважає, що політтехнологи президента винні у тому, що сталося

30 грудня 2021, 18:22 comments1477
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", соцмережі досить різко відреагували на помилку Першої леді України Олени Зеленської в ефірі телеканалу "1+1", де вона розповідала про те, як ходить за покупками, після чого заявила, що на святковому столі може бути скумбрія вартістю приблизно 8 грн за кілограм.

Експерт: піарники підставили і Першу леді, і президента

Володимир Зеленський та Олена Зеленська. Фото: EPA-EFE/TOMS KALNINSФото: з відкритих джерел

Ситуацію прокоментував у Facebook відомий український політолог Віктор Таран. Він зазначив, що проблема насправді не в тому, що Олена Зеленська не знає цін на продукти. Це цілком нормально.

"По-перше, впевнений, що їм продукти купує УДО – і це правильно. Це питання безпеки. По-друге, вони мільйонери – тому не зобов’язані купувати скумбрію по 130 грн. Проблема в тому, що її піарники вирішили зробити на телебаченні атиповий образ. Тобто різниця між "здаватися і бути" (про феномен формування медійного образу докладніше писав у своїй книзі "Вибори у смартфоні")", – зазначив експерт.

Він додає, замість того, щоб зробити Зеленській образ Першої леді, яка займається питаннями доброчесності або, наприклад, безбар'єрності, з неї, зробили домогосподарку, що їй зовсім не природно. Тому ця комунікація була смішною та за фактом провальною.

"Тому питання, насамперед не до неї (Ред. Олени Зеленської), а до піарників Зеленського, які підставили і Першу леді, і президента", – резюмував Віктор Таран.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Олена Зеленська розповіла, чому назвала ціну про скумбрію по 8 грн у прямому ефірі. Перша леді заявила, що вона обмовилася, бо назвавши ціну морозива скумбрії за 100 грам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини