Експерт: чекаємо відставки Разумкова з посади і створення власної депутатської групи

Дмитро Разумков все-таки прийняв рішення будувати політичну кар'єру окремо від президента

Фраза голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на брифінгу про ідею перейменування України "іноді краще жувати, ніж говорити" вже стала знаковою. Вона не про емоції спікера парламенту, а про те, що він все-таки зібрався в окреме політичне плавання, про що через 3-4 місяці нового політичного сезону повинна побачити вся країна. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в соцмережі Facebook висловив український політичний експерт Валерій Клочок.

На його думку, стартова прес-конференція глави парламенту на початку політичного сезону показала, що в Дмитра Разумкова щодо політичного майбутнього вже все визначено. І прогнози багатьох експертів про те, що Разумков вирішив віддалитися від Зеленського і будувати свій політичний проект починають виправдовуватися.

"Чекаємо подальших кроків: відставки з посади і створення власної депутатської групи, як варіант. Коли? Думаю, десь за 3-4 місяці ", - спрогнозував експерт.

Нагадаємо, про що повідомляв портал "Коментарі" - глава Верховної Ради Дмитро Разумков дуже різко висловився про ідею радника глави ОП Олексія Арестович перейменувати України в "Україну-Русь". Зазвичай стриманий і досить дипломатичний Разумков обурився такою ідеєю, заявити, що на хайп піднімати такі важливі теми недозволено.

Читайте також на "Коментарях" - Дмитро Разумков анонсував кадрові перестановки в уряді Дениса Шмигаль. Звільнити доведеться ряд міністрів, тому що ті не впоралися зі своїми обов'язками. До багатьох з них у Дмитра Разумкова є особисті претензії і питання.