Головна Новини Політика внутрішня політика Ексміністр інфраструктури Криклій має намір створити нову "тіньову" схему при МВС, - Мосійчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексміністр інфраструктури Криклій має намір створити нову "тіньову" схему при МВС, - Мосійчук

Зазнавши фіаско і покинувши крісло міністра інфраструктури, Криклій в черговий раз вирішив спробувати щастя в державних кабінетах - екснардеп

18 серпня 2021, 18:36
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат України Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook опублікував пост, в якому заявив, що звільнений після ряду провалів ексміністр інфраструктури Владислав Криклій намір створити нову "тіньову" схему при Міністерстві внутрішніх справ, для чого активно шукає соратників в ОПУ і МВС.

Ексміністр інфраструктури Криклій має намір створити нову "тіньову" схему при МВС, - Мосійчук

Криклій має намір створити нову корупційну систему. Фото з відкритих джерел

"Зазнавши фіаско, і з тріском покинувши крісло міністра інфраструктури, Криклій в черговий раз вирішив спробувати щастя в державних кабінетах", — повідомив Мосійчук.

Екснардеп підкреслив, що Криклій намір почати реалізацію "тіньових" схем в першу чергу з МВС.

"Криклій кинув око на своє" чадо "- головний сервісний центр МВС. Кажуть, вже провів переговори з новоспеченим міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським. Ділки начебто вже зійшлися на відсотках від відкатів і найближчим часом ми зможемо побачити Криклій на старому добре пригрітому місці" , — припустив колишній депутат.

Мосійчук також згадав, що Криклій робив спроби очолити правління "Укрзалізниці" або хоча б якогось агентства з управління державними активами.

"Однак провали на останньому місці роботи, створення тіньового" бек-офісу "і корупція стали значною перешкодою і не дали йому шанс стати чиновником знову", — підсумувало джерело.

Як відомо, 18 травня 2021 року Верховна Рада України відправила В.Кріклія у відставку, яку ініціював особисто президент Володимир Зеленський. За це рішення проголосували 284 народних депутати, зокрема, 216 представників провладної фракції "Слуга народу". У монобільшості пояснили, що причиною підтримки питання відставки В.Кріклія стала провальна робота Міністерства, "Укрзалізниці" і відсутність прогресу в реалізації багатьох інфраструктурних проєктів.

Ексміністр інфраструктури Криклій має намір створити нову ”тіньову” схему при МВС, - Мосійчук - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини