Головна Новини Політика внутрішня політика Екс-нардеп розповів, чому в українські території вкладають гроші поляки, угорці і навіть румуни
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-нардеп розповів, чому в українські території вкладають гроші поляки, угорці і навіть румуни

Мураєв вважає, що третій Майдан Україна може не витримати

28 вересня 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Сусідні країни України досі не змирилися з тим, що частина територій, які раніше належали їм, тепер офіційно вважаються частиною незалежної, суверенної держави Україна. Вони чекають слушного моменту, щоб зробити спробу і повернути території. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в ефірі програми "Хард з Влащенко" на каналі "Україна 24" висловив екс-нардеп Євген Мураєв.

Екс-нардеп розповів, чому в українські території вкладають гроші поляки, угорці і навіть румуни

Кордон України Фото з відкритих джерел

Він зазначив, на Україну з цікавістю дивиться не тільки Росія, а й Польща. Цій країні хочеться справедливості, їй хочеться забрати Галичину. Угорці, вкладають гроші в Закарпаття та теж розглядають цю територію, як таку, яку хотіли б повернути. Ті ж самі румуни, здавалося б, одна з найбідніших націй, що входить до Європейського Союзу, але і вони сьогодні вкладають гроші в українську територію. Румунія вкладає гроші в той же самий Ісмаїл, тому що вірить, що це територія стане їхньою.

"Знову-таки Росія і Білорусія дали свою оцінку. Просто, якщо у нас почнеться глобальне протистояння, Україну просто поділять. Якщо хтось думає, що краще жахливий кінець, ніж жах без кінця, повірте, менуть десятиліття перехідного періоду. Подивіться, що з Косово і зараз якісь там процеси розвиваються. Краще зберегти свою країну. Треба просто переглянути правила гри. 30 років неправильних правил", — зазначив Євген Мураєв.

Політик анонсував, що 7 листопада він представить нове бачення подальшого розвитку країни, представить нову формулу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Мураєв і Бутусов ледь не побилися в прямому ефірі: поліція відреагувала.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини