Головна Новини Політика внутрішня політика Дискредитувати Авакова могли за вказівкою з Офісу президента — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дискредитувати Авакова могли за вказівкою з Офісу президента — ЗМІ

Деякі наближені до Зеленському чиновники побоюються зміцнення позицій глави МВС та санкцій РНБО

25 травня 2021, 14:43
Поділіться публікацією:

Деякі інформкампанії, які дискредитують міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, могли бути замовлені представниками Офісу президента. Таку інформацію, посилаючись на особисті джерела в ОП, повідомляють адміністратори Telegram-каналу "Україна 24".

Дискредитувати Авакова могли за вказівкою з Офісу президента — ЗМІ

Чиновники із ОП побоюються міністра Авакова. Фото із відкритих джерел

"Цікавий розклад. Поспілкувалися з нашими джерелами в Офісі Президента, і ось там шепочуться, що деякі мешканці Банкової бояться міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Вони чітко розуміють, що при ньому багато із них можуть сісти. Тому було прийнято рішення періодично організовувати антикампанію", — повідомляється в публікації.

Як відзначають у Telegram-каналі "Україна 24", позиції керівника МВС України останнім часом значно зміцнилися. Судячи з інформації, отриманої журналістами каналу зі своїх джерел, це і викликає хвилю обурення в Офісі президента.

"Найбільше їх турбує, що незабаром вони зовсім не зможуть "заробляти" на стороні", — підкреслюють адміністратори Telegram-каналу.

Поміж іншого в публікації наголошується, що нібито сам президент Володимир Зеленський оголосив "війну" тим чиновникам, які ризикнуть порушити закон. Представники "Україна 24" посилаються на одну із останніх нарад при голові держави.

"Принциповість Зе вони знають не з чуток. Багато хто сприйняв це занадто буквально і вирішив, що подібний план президент зможе реалізувати тільки в парі з Аваковим. Фактично це вже сьогодні руйнує всі існуючі схеми. Подейкують, що багато хто вже відверто починають бояться засідань РНБО через можливість побачити там свої прізвища", — відзначають у Telegram-каналі "Україна 24".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ивнов

25 травня 2021, 14:18

Вообще то Авакян, белый и пушистый, но какие-то недостойные личности его дискредитируют. Мерзавцы!


Новини