Головна Новини Політика внутрішня політика «Динамо Київ» загрожує трансферний бан
commentss НОВИНИ Всі новини

«Динамо Київ» загрожує трансферний бан

ФК «Динамо» відчуває чималі фінансові проблеми - думки експертів

14 грудня 2020, 15:51 comments3984
Поділіться публікацією:

На даний момент в ФІФА заведено три справи за позовами проти клубу Динамо Київ на загальну суму близько 350 тис. Євро, повідомляють "Таємниці футболу", публікуючи відповідні документи.

«Динамо Київ» загрожує трансферний бан

1. Мбокані рішення Палати по вирішенню суперечок ФІФА від 8.05.2020 на 78 892 євро 5% річних і трансферний бан.

2. ФК "Малага" (трансфер Антунеш) рішення ПРС ФІФА від 27.03.2020 на 25 298,5 євро і трансферний бан.

3. ФК "Мідтьюлланд" (трансфер Дуелунда) скарга в ПРС ФІФА від 1.12.2020 на суму 241,158.21 відсотки на момент фактичної оплати.

"З огляду на наявну інформацію та документи, всі розмови про посилення складу Динамо в зимове трансферне вікно виглядають необгрунтовано. Все це більше схоже на пускання пилу в очі і спробу створити ілюзію роботи менеджменту успішного клубу. Фінансове становище в клубі нестабільно і, крім боргів по спорах ФІФА, в Динамо також існує і внутрішня заборгованість перед гравцями та працівниками клубу", — вважають автори повідомлення.

Крім того, розраховувати на платежі УЄФА і виручені гроші від трансферів гравців особливо не варто, вважають автори каналу, посилаючись на можливі борги Суркісів перед інвесторами.

«Динамо Київ» загрожує трансферний бан - фото 2
«Динамо Київ» загрожує трансферний бан - фото 3



Раніше в ЗМІ повідомлялося, що "Динамо Київ" також має борг перед "Приват Банком" в розмірі 16,7 млн доларів. Ще близько 5 млн доларів банку повинен президент ФК Ігор Суркіс, відзначається в публікації.

Нагадаємо, що  лідером за кількістю заражених серед клубів, що беруть участь в поточній Лізі чемпіонів, виявилося київське "Динамо". Загальна кількість гравців команди підхопили недугу і здебільшого вже повернулися до тренувань становить 18 футболістів. Друге місце з 10-ма гравцями, які отримали позитивні тести, займає донецький "Шахтар". Третя позиція в цьому сумному рейтингу у австрійського "Зальцбурга" — 9 футболістів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини