Головна Новини Політика внутрішня політика Держпосади – не місце для заробляння шалених грошей, – Верещук
commentss НОВИНИ Всі новини

Держпосади – не місце для заробляння шалених грошей, – Верещук

На думку Ірини Верещук, чиновники в першу чергу повинні подумати, як збільшити зарплати медиків та вчителів

9 вересня 2020, 20:19 comments1169
Поділіться публікацією:

Народна депутатка Ірина Верещук закликає чиновників не бідкатися, а працювати.

Держпосади – не місце для заробляння шалених грошей, – Верещук

"Ви мою позицію знаєте, вона завжди була публічною – вона не подобається і міністрам, і заступникам, і всім, хто прийшли на державну службу, при тому нарікають та бідкаються на низькі заробітні плати. Люди, ми не прийшли туди заробляти. Публічна сфера державного управління чи політичні посади не є місцем для заробляння грошей", – заявила Ірина Верещук в ефірі телеканалу "112".

Народна депутатка підкреслила, що спочатку необхідно збільшити заробітні плати вчителям та медикам, а потім вже думати про збільшення посадових окладів чиновників.

"Якщо хтось цього не розуміє, тоді мотивація відсутня. Мотивація має бути одна – працювати на благо українського народу", — зазначила нардеп.

Ірина Верещук додала, що міністрів треба оцінювати за їхньою ефективністю та за результатами, які вони демонструють, а не по тому, епатажні вони чи ні. Народна депутатка сподівається, що вже найближчим часом міністри прозвітують у парламенті, бо до них є багато запитань.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський оцінив шанси своєї колеги Ірини Верещук стати мером Києва. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини