Головна Новини Політика внутрішня політика Депутат прибрав прапори України: в Одеській міськраді стався скандал (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат прибрав прапори України: в Одеській міськраді стався скандал (ВІДЕО)

Депутат Ілля Фрейман влаштував публічний скандал

16 лютого 2022, 13:12 comments1179
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Під час сесії міської ради Одеси депутат політичної партії Шарія вилучив українські прапори зі столів однопартійців. Про це пише видання ТСН.

Депутат прибрав прапори України: в Одеській міськраді стався скандал (ВІДЕО)

Фото: ТСН

Під час позачергового засідання в Одеській міськраді біля кожного місця депутата встановили прапорці України. Проте, ймовірно, такий прояв патріотизму влаштовував не всіх.

Так депутат Ілля Фрейман влаштував публічний скандал. Він зібрав усі прапорці зі столів своїх колег і відклав їх убік.

"Одеські депутати наголосили, що ситуація у сесійній залі показала ставлення кожного і до державного прапора, і до Батьківщини", – передає ЗМІ.

Відео з місця подій з'явилося у Мережі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що нардепи пропонують дозволити учням не складати іспити у школі. Народні обранці вже зареєстрували законопроєкт про скасування ГІА для учнів. Відповідно до запропонованих нововведень, учнів, які закінчують 11 клас у 2022 році, звільнять від  проходження державної підсумкової атестації.

Читайте також, про що Байден попередив Росію у своєму зверненні по Україні. Експерти розібрали головні меседжі, які озвучив президент США у своєму виступі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що США зробили нову заяву про терміни російського вторгнення в Україну. Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен заявив, що подальша агресія Росії можлива, "починаючи з цього тижня". Свою думку політик пояснив рухом російської армії біля кордонів нашої держави. З його слів, воно може свідчити про підготовку до наступу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

16 лютого 2022, 17:21

Иван, прапор державний, а флажок сепарюг шаріїв це стидоба!

Иван

16 лютого 2022, 15:31

Автор не полностью обрисовал ситуацию. Там раньше на каждом столе стояли флажки соответствующей партии. Так вот их без спросу убрали, а на их место поставили флаг Украины. Правильно поступил руководитель фракции Партии Шария, что вернул флаг своей партии на место. и убрал флаг Украины. Всем и так понятно, что в горсовете заседают представители украинцев. Но позиция Партии Шария - народная, а остальные - только себе на карман царюют.


Новини