Головна Новини Політика внутрішня політика Депутат Кисилевський не звертався до прем'єра по "зеленій" енергетиці - спростування нардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Кисилевський не звертався до прем'єра по "зеленій" енергетиці - спростування нардепа

На момент публікації заяви по зеленій енергетиці такого документа не існувало, заявив нардеп Кисилевський

13 грудня 2020, 13:25
Поділіться публікацією:

У деяких українських виданнях пройшла інформація про те, що народні депутати звернулися до Кабміну з вимогою провести чергові компенсації з держбюджету за тарифи "зеленим" енерговиробників. В інформації зазначалося, що підписав документ заступник комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський.

Депутат Кисилевський не звертався до прем'єра по "зеленій" енергетиці - спростування нардепа

Заступник комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський

У свою чергу, Кисилевський спростував ці повідомлення, назвавши їх помилковими. Відповідну заяву парламентарій опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Цілий ряд CМИ поширили неправдиву інформацію про те, що я нібито підписав звернення до прем'єр-міністра з вимогою виплачувати гроші за зелений тариф з держбюджету. Справа навіть не в тому, що я його не підписував. А в тому, що на момент поширення цієї інформації, підписаного і відправленого документа не існувало. в додатку до посту фото з системи електронного документообігу Ради. через кілька годин після виходу інформації в ЗМІ, лист все ще знаходилося на стадії підписання в електронній системі Верховної Ради. Відповідно звернення не було відправлено адресату", — написав депутат.

Також, у своєму пості Кисилевський вказує на обдумане рішення не підписувати документ.

"Я свідомо не підписав цього листа. Зелений тариф в Україні як і раніше найвищий в Європі, і, ймовірно, один з найвищих в світі. І саме непомірний розмір цього зеленого тарифу є однією з головних причин зростання ціни електроенергії. Зелені енергетики вже не можуть більше вичавити грошей зі споживачів і шукають нові джерела задоволення своїх апетитів. На цей раз з бюджету", — уточнив нардеп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини