Головна Новини Політика внутрішня політика Депутат Київради Владислав Трубіцин побився через дружину міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Київради Владислав Трубіцин побився через дружину міністра

Депутати у Київраді побилися через дружину міністра

16 листопада 2021, 10:04 comments1048
Поділіться публікацією:

У приміщенні КМДА між депутатами Київради Владиславом Трубіциним та Ярославом Федоренком сталася бійка. Один із них спробував ударити іншого, а причиною нібито стала жінка. Як передає видання "Коментарі", відповідні кадри опублікував Telegram-канал "ПріСлуга", пише сайт "Обозреватель".

Депутат Київради Владислав Трубіцин побився через дружину міністра

Владислав Трубіцин. Фото з відкритих джерел

Як стверджується, на оприлюднених кадрах депутати поводяться досить фривольно і нібито дозволяють обіймати голову фракції "Слуга народу" в Київраді Євгену Кулебу – дружину міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Зазначається, що "слуга народу" Трубіцин перебував у стані сп'яніння, коли обіймався з жінкою, схожою на дружину міністра. Потім до них підійшов депутат Федоренко із фракції "Єдність". Видно, що перший хитається на ногах, перебуваючи у нетверезому стані.

Компанія якийсь час щось обговорювала, але як тільки Федоренко і сам спробував обійняти жінку, Трубіцин відреагував і замахнувся, щоб ударити його. Проте схибив і збив голову фракції з ніг.

"Слуги народу" часто потрапляють у різні скандали, які потім довгий час опиняються в центрі уваги ЗМІ. Так, одним із останніх став вислів Галини Третьякової про загиблого нардепа Антона Полякова, яке викликало резонанс у мережі. Після повідомлень про його смерть вона у фракційному чаті назвала його ворогом. Потім нардепа усунули від п'яти засідань. Керівництво президентської фракції висловилося з критиків на адресу Третьякової.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Київська рада "вивела з тіні" неофіційні нічні паркування. Рішення підтримали більшість депутатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини