Головна Новини Політика внутрішня політика День пам'яті «кіборгів» в Україні: Зеленський вшанував пам'ять захисників Донецького аеропорту
commentss НОВИНИ Всі новини

День пам'яті «кіборгів» в Україні: Зеленський вшанував пам'ять захисників Донецького аеропорту

Володимир Зеленський звернув увагу на важливість Дня кіборгів для України

16 січня 2021, 16:11
Поділіться публікацією:

Сьогодні Україна відзначає День пам'яті кіборгів — українських військових які в період з 26 травня 2014 року по 22 січня 2015 роки тримали оборону Донецького аеропорту.

День пам'яті «кіборгів» в Україні: Зеленський вшанував пам'ять захисників Донецького аеропорту

Кіборги

Президент України Володимир Зеленський сьогодні акцентував увагу, що героїчна оборона Донецького аеропорту остаточно зламала плани Росії щодо захоплення України.

"Це виглядало як диво, коли наші люди витримували навіть після того, як почав" здаватися "бетон. Але ніякого дива — це відображало закономірність. Тому що українці довели, що кордон свободи народів в Європі тепер-за східного кордону нашої держави, і на Захід його вже ніхто і ніколи не нападе на ", — написав Зеленський.

Нагадаємо, українські військові до останнього утримували оборону Донецького аеропорту, за що сепаратисти назвали їх "киборгами". Крім військових аеропорт також обороняли волонтери та медики, яких також шанують 16 січня.

"Пам'ятаємо наших героїв, живих і полеглих, і дякуємо за їх подвиг — за символ того, що ми обов'язково вистоїмо і здобудемо перемогу. І над Донецьким аеропортом знову замайорів синьо-жовтий прапор України. Безмежна вдячність кожному нашому захиснику! Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за свободу України! ", — написав президент.

Нагадаємо, пам'ять захисників Донецького аеропорту вирішили увічнити в фільмі "Киборги". Пізніше український режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв зазначив, що в найближчі роки в Україні влада не підтримуватиме такі фільми як "Черкаси", "Киборги" і "Захар Беркут". За його словами, Мінкульт відмовив режисерові у виділенні фінансування з державного бюджету на екранізацію сценарію під назвою "Конотопська битва".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sss

17 січня 2021, 02:15

СEKС Знакoмcтвa! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, здесь дают в попу и берут в рот, можешь убедиться сам----- http://bit.do/miase


Новини